Акай бери (Acai Berry) Sambazon-БОТОКС В БУТИЛКА

Хората винаги са били очаровани от всеки продукт или процес /действие/, допринасящ за намаляване на белезите от стареенето и допринасящ за здравето и сияйната кожа. Докато скъпите козметични корекции дълго време бяха решение за проблемите за красотата, днешната тенденция изглежда е „бързата поправка” с мащабно рекламирани кремове и манипулации. Все пак, за постигане на истински красива кожа, човек трябва да започне от вътре.

За решението Клиентите трябва само да погледнат към Амазонската джунгла, домът на богатата на антиоксиданти палма, чиито лилав плод се нарича Акай бери. Самбазон, глобалния лидер в производството на най- висококачествени Акай продукти лансират най- последните си иновации- Sambazon Acai Power Caps /капсули Акай/ и Sambazon Acai Power Scoop /Акай на прах/. Наред с многото доказани безпрецедентни ползи за здравето на Акай Самбазон върху човешкия организъм, те имат мощен ефект за подобряване еластичността и подмладяването на кожата по тази причина световните медии нарекоха Органичният Акай „БОТОКС ВЪВ БУТИЛКА“ .

Така наречената „Световна Супер-храна” Акай Бери расте на палмови дървета разположени по линията на реката Амазон, познати сред местните жители като „дървото на живота”. През 2000 година, Самбазон е първата компания, която започва да внася Акай в Северна Америка под формата на замразено пюре за направата на напитки и коктейли. Днес Самбазон направи огромна крачка с въвеждането на диетичната добавка Акай капсули. Тази добавка е изключителен източник на органичен Акай под формата на хранителен прах (в противоположност на екстрактите), така че клиентите не губят нито една от хранителните ползи, намерени в този плод. Всяка растителна капсула ви дава 500 мг. органичен Акай и всичките негови присъщи здравословни качества, такива като мощни антиоксиданти, здравословни омега мазнини, диетични фибри, фитостероли и почти перфектния амино- киселинен комплекс.

Акай САМБАЗОН е световно известен сред медицинските специалисти, включително известния дерматолог Др. Николас Перрикон, който наскоро обяви Акай за „Една от десетте суперхрани в наше време” в шоуто на Опра и в най- продаваната му книга „Обещанието на Перрикон”. Той заяви, че антиоксидантите, намерени в лилавия пигмент на Акай, помагат за предпазването и възстановяването от вредните влияния на свободните радикали, процес който уврежда клетките в тялото.Докторът също заявява, че Самбазон Акай е най- чистия и неподправен Акай, който съществува . И в наскоро пуснатата диета за отслабване на Д-р Перрикон, той разкрива, че Акай Самбазон е подходящ за загуба на наднормено тегло, поради високите нива на Цианидини (мощни антиоксиданти).

„Проучванията показват че средностатистическия Американец приема само около 1200 ОРАК (Капацитет за абсорбиране на кислородните радикали) единици на ден, като трябва да се приемат повече от 3500. Капсулите Акай Бери от Самбазон Ви зареждат с около 600 ОРАК единици на грам, предлагайки на клиентите удобен начин за увеличаване на тяхната дневна ОРАК доза” отбелязва Райън Блек, Основател на Самбазон.

Капсулите Acai Самбазон могат да бъдат открити в хранителни магазини, аптеки и магазини за здравословни храни навсякъде по света . Също наскоро се лансира и добавката „Акай на прах”. За да консумират органичния Акай Бери който се прави на прах, клиентите просто добавят лъжичка от него към любимите им сокове или коктейли, която е еквивалент на 16 плодчета Акай и всичките им полезни качества . Възползвайте се от Самбазон Акай и Вашата кожа и тяло ще бъдат щедро наградени.

За Акай Самбазон:

Акай е лилав плод от Бразилска Амазония и е определен за Най-добрия от най- хранителните плодове на планетата. Вкусът на Акай е богата комбинация на плод с привкус на шоколад. Съдържащ антиоксиданти (значително повече от червеното вино и боровинките), акай също съдържа рядко съчетание на здравословни омега мазнини, диетични фибри, фитостероли и почти перфектен комплекс от амино- киселини.

За Самбазон:

Самбазон е глобалния лидер в производството на Акай продукти за клиентите, продажби на едро на Акай и други амазонски суперхрани. Създадена е през 2000-та година, като първата компания, която внася богатия на антиоксиданти Акай в Северна Америка. Мисията на Самбазон е да доставя висококачествени органични супер- храни на планетата.

Продуктовата линия на Самбазон от органични сокове, замразени нектари, концентрати за смесване, хранителни добавки се използва от световно- известни атлети и последователи на здравословното хранене по целия свят. Продуктите са налични в най- големите магазини и сок- барове в цяла Северна Америка. Самбазон откриват първата по рода си Организация за Справедлива търговия и Сертифицирани биопродукти за Акай която подпомага хиляди местни семейства и проекти за био- екологията на Амазонската джунгла чрез устойчиво земеделие.

ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ИЗМАМИ С АКАЙ БЕРИ ДОБАВКИ В ИНТЕРНЕТ

За голямо съжаление трябва, да отбележим ,че има масово предлагане в интернет на фалшиви продукти ,носещи името ACAI BERRY ,които не само нямат благотворното действие на органичния продукт ,но са опасни за здравето с тежки странични ефекти .Единствения 100% чист,органичен ,сертифициран Акай бери продукт на компанията Sambazon inc. може да поръчате чрез on- line заявка от сайта на официалният представител на Самбазон фирма ТРИПИНГ ЕООД , или да намерите в аптеките в цялата страна.Национални дистрибутори са фирмите Либра АГ и Софарма Трейд