Играчка за пораснали деца или как да намалите стреса с Интелигентният пластилин

Уникалната офис играчка за намаляване на стреса е вече тук.
Сигурно си спомняте пластилина от времето, когато бяхте деца. Да, той определено беше занимателна играчка, която стимулираше въображението, но пък от друга страна цапаше доста, а и имаше не дотам приятна миризма.

За разлика от него, Интелигентният пластилин вече е влязъл в крак с модата, като предлага нови възможности за игра – може да се разтяга, къса, топа, пука, а и е научил някои нови трикове – свети в тъмното, променя цвета си, привлича се от магнит и други.
Той не е мазен или лепкав и няма да остави следи по ръцете ви след като сте си играли с него в къщи, докато пътувате за работа или просто разпускате в офиса, за да намалите стреса.

Има нещо отпускащо в дърпането и стискането на пластилин, което ви помага да подобрите настроението си и да изчистите ума си. Спомнете си само какво правите с ръцете си, докато говорите по телефона, докато сте на компютъра и се опитвате да се концентрирате, или след като се ядосате на шефа си за пореден път тази седмица? Подсъзнателно човек се опитва да извършва някаква дейност с ръцете си. Дали ще си върти кутия от цигари, дали ще си драска с химикал в тефтерчето или ще мачка фирмената антистрес топка – вариантите са много.

Целта на всички тези действия обаче, е само една – успокоение на сетивата, пълна концентрация и изкарване на отрицателната енергия навън от нас. Затова и подсъзнателно играта с Интелигентния пластилин ви помага да се отпуснете, да намалите стреса, да се настроите творчески и да стимулирате изобретателността си. Това го прави особено подходящ при „напрягането” за решаването на важен проблем.

Кой казва, че само децата могат да се забавляват? Сигурно сте поглеждали към детска играчка и сте си казвали: „Ех, ако имаше такива, докато бях дете!”

Е, благодарение на Интелигентния пластилин сега и възрастните могат да имат своята играчка. Разбира се и децата могат да си играят с Интелигентния пластилин, но внимавайте, защото, ако ги оставите да ви вземат вашата играчка може да сте сигурни, че повече няма да ви я върнат. За доказателство погледнете този клип.