Ново: онлайн кредит с одобрение до 20 минути.

onlain_tbi_credit_news-2 Electron.bg пусна нова услуга за онлайн закупуване на техника на кредит. Подаването на документи и одобряването стават напълно дистанционно. Кредитът е осигурен от TBI Credit.

„Надяваме се с тази услуга да улесним една част от нашите клиенти, които биха искали да купят техника от нас но да платят с отсрочване във времето. Кредитът който въведохме позволява да получите покупката си а изплащането да започне повече от 1 месец след това и да продължи до 3 години. Кандидатсването и подаването на документите е изключително улеснено и става изцяло дистанционно, без илзишно губене на време и без необходимост от присъствие на място. Улсугата е изключително атрактивна както за хора с ограничено време, така и за хора които се намират на по-одтдалечени места.“

Electron.bg доставя всичките си продукти за цялата страна при срокове от 1 до 3 работни дни(в зависимост от адреса). Доставката на над 2000 продукта е безплатна до всеки адрес в България. При покупка потребителите са защитени с уникалната *Гаранция и *гаранция от производителя.

Пълните условия за онлайн кредит можете да видите от [ТУК].

*Не важи за някой малоценни продукти и такива за еднократна употреба