Парфюмите – може ли да ни впечатлят

Какво ни кара да купуваме от един или друг магазин? Много често това е визуалният ефект. Продуктът да ни харесва, да ни хареса визията на сайта, от който купуваме, да знаем кой стой зад него и естествено цената. Как трябва да се използва парфюма и дали го ползвате правилно зависи само от вас.  Оказва се, че освен капки парфюм зад ушите има и още няколко точки, които съхраняват безценното ухание. Парфюмът достига апогея си върху кожата, когато се поставя върху определени точки, където се усеща пулсът на сърцето: – на китките, – на сгъвките на лакътя, – зад ушите, – под мишниците, – в основата на врата. Препоръчва ме ви за горещите дни да ползвате по-свежите и леки ухания, защото топлината допълнително усилва действието на аромата и от интензитета може да ни заболи глава. Когато спортувате е хубаво да се използва тоалетна вода, а не тежки парфюми. През деня се пръскайте с по-леки аромати, а вечер – с малко по-силни.

Ако искате да усилите силата на аромата, можете да пръснете и дрехите – под якичката и подгъва, а в шкафовете за бельо да поставите тампони, напоени с любимия ви парфюм.

Ако искате да сте в крак с модата на парфюмите, ако искате само маркови парфюми, ако искате качество – само в http://www.bg-parfum.com ще намерите всичко това.

Визията, която ще ви впечатли, както и предлаганите парфюми.

HTML Version:

Text Version:

Парфюмите – може ли да ни впечатлят

Article Url: