Професионално почистване от почистване БГ

 
Изберете гарантираното качество на Почистване БГ

Нашето компетентно обслужване

Ние сме доказано добър партньор при извършването на професионални санитартни услуги  за почистване на  дом или работно място, перфектното обслужване,което ще получите ако изберете нас е резултат от използването на най-добрата и съвременна техника в комбинация със специалният подбор на препарати с които вашият дом ще заблести лесно,бързо и най-вече продължително.Много от големите фирми в България са наши постоянни клиенти и се радват на идеална хигиена в свойте сгради и офиси те не случайно избраха именно нас за тази специфична работа.

Как процедираме с клиентите си

След като осъществим връзка с вас и се запознаем  с помещението/та в които ще манипулираме ние взимаме със себе си онази апаратура,която ще ни е най-необходима в зависимост от това дали ще чистим паркет или теракот,ще се перат ли килими/мокети или не и така нататък,повтаряме всичко ще бъде съобразено с конкретните ви нужди и желания като за тях ще изберем най-добрият и приемлив ценови пакет като комплекс от услуги.

Ние от Pochistvane.bg предлагаме още

Освен стандартното почистване на различни подови настилки ние разполагаме и с други санитарни опции за отделните елементи във вашият дом или работно място.След като ни наемете вие може да изберете към основната услуга допълнително обслужване включващо още :

-Почистване на дограми и прозорци

-Почистване на стени и шкафове

-Хигиенизиране на бани и тоалетни + дизенфекция

-Други услуги по санитаризация на специфични помещения

Ние работим по специално изготвен за целта план и за всяка отделна повърхност се грижим със съответният подход и маниер на работа и помощни средства целта е да останете очаровани от действията на екипът ни!

*ЗАБЕЛЕЖКА работата се извършва от професионалисти както ръчно така и с помощта на специална апаратура и препарати принадлежаща изключително на Pochistvane.bg

Крайният резултат

Срещу сумата,която ще заплатите за пълна или частична санитаризация на отделните помещения,за които ще ни наемете ви получите пълен ефект изразен в блясък на повърхностите ви, елеминиране на праха и микробите и трайна защита срещу тяхната им поява. Естествено ние винаги съветваме нашите клиенти да продължат с използването на услугите ни,тъй като веднъж почистен дом или офис не означава такъв завинаги.

За редовните си клиенти ние предлагаме специални пакети от опции,отстъпки и други изненади,които ще разберете когато влезете в контакт с нас.

Предпазете себе си и хората около вас от мърсотията като заложите на професионализмът и рутината ни , няма да сгрешите ако се заемете с тази важна част от ежедневието ви възможно най-бързо , направете първата стъпка с нас от Pochistvane.bg

HTML Version:

Text Version:

Професионално почистване

Article Url: