Сидика

СиДиКа ООД е не само пряк доставчик, а изключителен представител за България на водещи европейски и световни производители:

MODULAR – най-голямата фирма в света за производство на кухненско оборудване.

СОRECO – с пазарен дял от 10% на професионално хладилно оборудване в Европа. Богато разнообразие от хладилници и хладилни маси.

PIZZA GROUP – Разнообразие от фурни за пица, тестомесачки и помощна техника за производтво на пици. Предлага майсторски класо за обучение на специалисти.

CEADO – Съвременен дизайн и разнообразие на барова техника.

Предлагаме не просто качествена техника с модерен дизайн, а техника продукт на най-новите достижения в областта на енерго ефективност и безопасност на работа. Основно правило на СиДиКа е всяко предложено изделие- обезпечено с подбрана техническа документация, 100% резервни части и консумативи.

За клиентите желаещи комплексно оборудване от един доставчик – предлагаме помощен кухненски инвентар, посуда, аксесоари и др. на конкурентна цена и качество. Усилията ни са насочени към комплексни доставки на пълна гама оборудване за бар и ресторант, отговарящи на изискването на съответната категория заведение.

Професионално кухненско оборудване

HTML Version:

Text Version:

Сидика ООД

Article Url: