Структури и бутони за вграждане за Вашата баня

Създайте своята модерна и функционална баня с богатата гама системи за вграждане на GROHE.

Начинът на живот се променя и технологическите постижения променят банята от чисто функционално пространство в едно от най-вълнуващите помещения в къщата. Ние се стремим да създадем отпускаща и естетическа атмосфера в банята и да я оборудваме с най-новите технологии. Нашата гама от санитарни системи Ви позволява да създадете банята на мечтите си, като Ви предлага бърз и сигурен монтаж на високо технологични и модерни санитарни продукти.

Модерни пространства

Конзолните тоалетни чинии са предпочитани не само поради съвременният им вид, но и поради напълно практични причини: благодарение на тях, дори и най-малката баня изглежда визуално по-просторна, тъй като целият под остава свободен. Почистването е по-бързо и лесно може да се достигне до скритите ъгли и кантове.

Избор и гъвкавост

Независимо от големината и формата на банята, с Grohe Rapid SL Вие вече не сте ограничени между четирите стени. Благодарение на нашите разнообразни рамки за структури за вграждане, възможностите за оформление и дизайн на Вашата нова баня са безкрайни – единственото ограничение е Вашето въображение. Чрез изграждането на частични или пълни стени от гипскартон, не само разделяте мокрото от сухото помещение, но и печелите допълнително пространство за инсталиране на умивалник и биде, а нашите структури за ъглов монтаж предоставят решения за инсталация в ограничени пространства.

Лесна инсталация

Независимо дали планирате нов проект или модернизиране на съществуваща баня, нашата структура за вграждане Grohe Rapid SL осигурява лесно и безпроблемно инсталиране. Рамките могат да бъдат вградени в гипскартон или инсталирани пред стена (тухлена стена или гипскартон), така че няма нужда да губите време и пари за премахване на стари плочки. Рамката просто се поставя на мястото по време на изграждането или ремонта на Вашата баня и се скрива зад стената.

Дизайн и технология

Както при всички наши продукти, Rapid SL предлага множество други предимства. Нашите вградени казанчета са невероятно тихи и това се постига чрез закрепването на казанчето за инсталационна рамка, а не за стената. Те могат да бъдат оборудвани с едностепенни или двустепенни бутони с дизайн съответстващ на нашите смесители. Изберете модел с двустепенен бутон и пестете вода, като ползвате половината количество.

За повече информация http://www.bg-maistor.com