Бакуган бойците – Информация

Дан е лидера на Бакуган бойците. Той е 12 годишно умно момче, което обаче се отклонява от своята цел и то доста често. Неговата мечта е да стане най-добрият бакуган боец в света, като за това място трябва да се състезавана с Шун, който е друг бакуган боец  и за него ще намерите повече информация по-долу. Дан се бие с Пирус бакугани и неговият любим бакуган е Драгоноид(Драго).

Маручо е богато и мило момче. Той е десетогодишен и се смята за мозъка на групата. Преди е бил мамино момче, което изпълнявал всяка прищявка на родителите си, но се е променил след като е срещнал останалите бакуган бойци. Неговият любим бакуган е Прейъс.

Руно е мъжкото момиче на групата. 12 годишна, тя се държи точно като момчетата в тази група. Тайно е влюбена в Дан, но никога няма да признае за това и вместо това непрекъснато спори с него. Нейният любим бакуган е Тигрера.

Създатели на тази игра са двама близки приятели от училище – Дан и Шун. Шун е 13 годишен и реално погледнато той е обучаван за нинджа от своят дядо. Въпреки че обича да играе сам, то той ще помогне на останалите бакуган бойци. Неговият любим бакуган е Скайрес.

12 годишната Джули е друго момиче от тази група, която обожава Дан. Въпреки че, не показва кой знае какви умения в началото, то после се осъзнава че също е една от най-добрите бакуган бойци в света. Нейният любим бакуган е Горем.

И последна но не по-важност е Алис. Тя изглежда е най-отговорната от групата. На 13 години и е и са най-добри приятелки с Руно. Тя е била родена и отгледана в Москва, където е живял с дядо си Майкъл. Всъщност в началото тя не играе бакуган а само дава съвети на своите приятели. В крайна сметка обаче, тя си има своя тайни, които ще бъдат разкрити.

Това е основната информация за всеки един от бакуган бойците. Ако статията Ви е заинтригувала можете да гледате онлайн Бакуган от Bakugan BG и също така да играете Бакуган игри

HTML Version:

Text Version:

Бакуган бойците – Информация

Article Url: