Как да порасна и да стана по-висок?

В последно време по-форумите забелязах доста такива въпроси – и сега ще се опитам да Ви помогна. Ще споделя с Вас 7 начина, чрез които да увеличите височината си с 6-7 сантиметра. За съжаление това е горният лимит и доста рядко е възможно да го надхвърлиш – особено ако вече си минал през пубертета(където хората растат доста по-бързо)! Нека минем по-същество обаче.

  1. Променете режима си на хранене – яжте много повече протеини,калций и зеленчуци! Протеините се намират най-вече в рибата и яйцата, докато калций можете да си набавите чрез млякото!
  2. Намалете въглехидратите – кафе, бърза храна и захари.
  3. Внимавайте с облеклото – Обличайте се в един цвят, по-възможност тъмен! Така ще се създаде илюзия за височина и хората,около Вас ще ви смятат за по-висок отколкото сте наистина! Освен това е препоръчително да се обличате в блузи, украсени с вертикални черти!
  4. Спете пълноценно! Докато спите се произвеждат повече HGH – т.е хормони за растене и това разбира се има позитивно влияние върху Вашата височина.
  5. Подобрете стойката си. Не вървете прегърбен, и дръжте главата си вдигната.
  6. Правете упражнения и по-точно наблегнете на плуването и упражненията с най-различни лостове! Те ще укрепят тялото Ви и ще добавят няколко сантиметра към височината Ви.
  7. Можете да си купите продукти богати на аминокиселини. Те също подпомагат строежа на специален хормон, който кара тялото Ви да расте!

Надявам се че съм Ви бил полезен. Ако изпълнявате тези насоки всекидневно в рамките на 1-2 месеца ще забележите разликата. Разбира се има и други начини за увеличаване на ръста. Те са описани в книгата Grow Taller 4 Idiots, която струва единствено 47$ – като има гаранция за връщане на парите в срок от 60 дни – БЕЗ НИКАКВИ ВЪПРОСИ! Следователно е напълно възможно да го купите и ако не работи да го върнете и да си получите парите!

П.С Ако имате въпроси относно статията или пък относно книгата не се колебайте, а се свържете с мен – ще се постарая да Ви отговоря в рамките на 12 часа.