Коя е твоята диета?

Много хора прибягват до разнообразието от диети, ширещи се из интернет или нещо чуто. А дали всяка диета е подходяща за всеки ? Нали всеки от нас е индивидуалност ? Могат ли хаотичните хранителни режими да навредят на здравето ти ? Нали няма смисъл да отслабнеш за месец и след това да качиш същите килограми, плюс някой отгоре ? Знаеш ли коя е твоята ДИЕТА ?

Диетата не е нищо повече от определен хранителен режим. Истината е, че ако всичко трябва да е здравословно, не е нормално да отслабнеш с 10кг за месец. Правилни и здравословни хранителни навици се изготвят във времето, с упорство и постоянство. Организмът също има нужда да свикне и откликне на новия режим, а за това трябва време. Ако имаш да сваляш много килограми, най-добре се обърни към специалист, който може да ти изготви индивидуална диета или ме попитай за историята на Ана, която отслабна ЗДРАВОСЛОВНО с 12 кг за два месеца.

Ето и още един трети вариант. Ако още не знаеш какъв тип обмяна имаш, кои храни разгражда твоят организъм и как да поддържаш добър тонус и килограми без диети, ето малко повече по темата! Тук ще откриеш тест и подходящите храни за твоят тип обмяна.

Повечето хора вече използват добавки и суперхрани, така че да оптимизират работата на организма си, а оттам и контролирането на килограмите. Истината обаче е, че без да изключиш ВРЕДНИТЕ НАВИЦИ от менюто си няма да постигнеш желаните резултати:

– бързите храни;

– безалкохолно и сок, вместо вода;

– преяждането, независимо с какво;

– редовната употреба на алкохол, която води до напълняване;

– менюта, които не са балансирани, а именно включват ОСНОВНО месо, а другите групи отсъстват;

– и други нездравословни навици, за които си чел, но продължаваш да прилагаш;

Някои от Вас могат да кажат, че правят всичко, както трябва, но нямат резултати и тогава идва въпросът – А КАКВО СИ ПРАВИЛ ПРЕДИ ТОВА ? Много често погрешни диети или заболявания рушат здравето ни и нарушават правилното протичане на важни процеси в организма. И тези случаи не са безвъзвратно загубени, просто се свържи със специалист в областта или се включи в онлайн срещите на КЛУБ ЗДРАВЕ, където можеш да се консултираш БЕЗПЛАТНО!