Уеб хостинг с неограничен трафик

Обикновено има две страни на спектъра – тези, които искат уеб хостинг с неограничен трафик и други, които се чудя дали наистина може да има такъв уеб хостинг.

Първо, ако търсите за него, вие сте достатъчно умен! Ако смятате, че такъв хостинг наистина съществува това е добре!

Защо някои се съмняват в уеб хостинга с неограничен трафик?

Повечето уеб хостинг фирми, които предлагат хостинг с неограничен трафик продават повече от ресурса, които имат. За щастие те ограничават колко сайтове да има на един сървър и правят доклади за оптимизация, за да видят, кога сървърът е на път да се запълни или да се забави.

Също така, някои хора не харесват хостинг планове с неограничен трафик, тъй като така се използват всичките ресурси. Вярно е, че процесорът не се взема под внимание с неограничените хостинг планове, но с повечето сайтове, няма да има абсолютно никакъв проблем!

Ето някои добри идеи за уеб сайтове, които можете да използвате с хостинг планове с неограничен трафик: уеб сайтове за фирми, видео споделяне, флаш игри, и много повече!

Винаги трябва да изберете уеб хостинг, който има някакъв вид помощ на живо, като например чат на живо или телефонен съпорт. Билети за поддръжка (ticket support) са полезни, но с тях няма да получите незабавна помощ, ако Вашия уеб сайт „падне“ или бъде хакнат!