Белот в Интернет

В различните региони на България дори, правилата на играта белот се различават. Когато се анонсира една карта, то тя може само в една комбинация да участва. При валат на победителя се пишат 25 точки плюс анонсите, а на всичко коз или без коз- 35 точки. Не е задължително при белот качването на без коз, но при всичко коз – е задължително.

Можете да играете в Интернет срещу истински противници или срещу компютъра си новите игри, някои от тях – безплатни онлайн белот. Кои с предимствата?

– Компютърните опоненти са с много добър интелект. – Изцяло на български удобен интерфейс, също и над 20 езика още. – Избор на лица и гърбове на картите в онлайн белот. – Избор на игрални маси. – Озвучаване и звукови ефекти. – Избор на различни настройки на онлайн белот. – Игра срещу реални противници по интернет. – Възможност за наблюдаване масаат на другите играчи.

– Ежемесечни онлайн турнири по белот.

Играта белот, или както е позната и под името бридж-белот, е сред най-популярните в България и в другите страни, но правилата се различават понякога дори и в една само страна. Играе се навсякъде, където има възможност четирима души да седнат – в градинки, в къщи, в клубове, в кафенета, а от скоро дори и във Facebook безплатно онлайн белот. Какво е най-важното в играта? Забавлявайте се !Не играйте, за да трупате рейтинг, а заради самата игра. Уважавайте противниците си. Белот е все пак отборна игра – вашият партньор има собствен стил на игра. Така че открийте човека, с когото ще ви е приятно да играете, направете така, че да се сработите в екип и ще се уверите как картите ще потръгнат и ще нарасне удоволствието от играта онлайн белот.

Естествено в България са по-различни правилата от тези във Франция, дори и в Русия, където е разпостранен белот, но и тук правилата не са еднакви в различните региони.