Бижута от злато и сребро с перли и скъпоценни камъни

За да подчертае своята красота и вкус всяка жена се нуждае от красиво бижу. В нашият онлайн магазин бижута.com ще откриете разнообразна селекция съобразена с най-новите тенденции в модата. Бижутата са красиви, цветни, изящни. За да не изгубят красотата си ние от bijuta.com предлагаме на клиентите си следните полезни съвети за различните видове бижута:

Перли – врагове на перлите са парфюмите и кремовете, след носене ги избършете с леко затоплено парче плат, за да премахнете замърсяванията по тях. Носете перлите възможно по-често, а на мястото, където съхранявате перлите слагайте памук. Помнете перлите не обичат силна слънчева светлина и тютюнев дим. Съхранявайте ги отделно от другите си бижута.

Злато – този метал лесно може да бъде надраскан, ето защо сваляйте златните бижута при физическа работа. Може да измивате златните бижута с топла вода и сапун.

Сребро – това са много популярни бижута, но много бързо потъмняват. Старото сребро носи своя чар, но ако желаете да възвърнете белия цвят и блясък на своето сребърно бижу, го почиствайте периодично. Използвайте суха памучна тъкан и паста за зъби. След това изплакнете с вода и подсушете.

Както всяко нещо и бижутата имат нужда от грижи. Грижете се за вашите бижута, те са част от същността Ви. Не забравяйте, обаче че никога не е излишно да си купите ново бижу. Ние ви предлагаме богат избор, бърза доставка и отлични цени. Посетете ни на бижута.com и изберете най-красивото и цветно бижу само за Вас.