Велосипеди – онлайн покупка от онлайн магазин

Откъде да купя велосипед най-евтино, как да ми го доставят, кои са големите онлайн търговци в България?

Тези въпроси сигурно са ви мъчили често и не винаги първия в гоогле е най-добрия избор. Разликите в цените на велосипедите обикновено са минимални и има много други фактори за потребителя.

Ето какво би трябвало да се запитате:

  1. Къде се намира магазина
  2. Цена на доставката
  3. Имат ли гаранционен сервиз
  4. Кои са те всъщност, коректен ли е този търговец
  5. Лесно ли е да купя велосипеда, ще мога ли да се оправя с онлайн магазина им

Тази статия е създадена с рекламна цел, но ето нашите отговори на тези въпроси, сравнете ги с тези на другите магазини и нека по-добрия да спечели.

  1. Магазина за велосипеди се намира на пъпа на София, на 500 метра от Централна гара, на 20 метра от ъгъла на Мария Луиза и Козлодуй
  2. Доставка по избор с който куриер предпочитате, пише се в коментара на поръчката, по този начин ви излиза възможно най-евтино. Безплатна доставка за София, Перник и всички населени места по дестинацията София-Своге.
  3. Сервиза е гаранционен на всички големи Български производители на велосипеди, велосипедния техник е сертифициран от Драг и обучаван пак от тях.
  4. Абсолютно коректен търговец, работи се по всички правила на Българския закон за електронна търговия, току-що преминахме с похвала проверка на Европейската комисия за защита на потребителите. Ето линк към условията за ползване на магазина
  5. Един от най-добрите Български онлайн магазини, отлична навигация и бърза и интуитивна откриваемост на всичко в магазина за велосипеди. Можете да запурите всеки продукт с  5 клика на мишката.

Като капак на всичко ние ще ви предложим и най-добрите цени за покупка на велосипед в страната и най-големия и пълен онлайн каталог. А ако сте фирма свързана по някакъв начин с този бизнес, може да погледнете и нашите ниски цени за реклама.

Магазин велосипеди. Veloservice. Проверете нашето твърдение, че сме най-добрия онлайн магазин за покупка на велосипед в България.

На 20 Август 2009 година адреса на магазина е сменен от http://veloservice.3dwebdesign.org на http://магазинвелосипеди.com/

Article Source

HTML Version:

Text Version:

Велосипеди онлайн покупка

Article Url: