„Видима-Раковски” поднови тренировки

“Видима-Раковски” приключи ваканцията и поднови тренировъчните занимания. Футболистите се събраха  за началото на подготовката за пролетния полусезон. На първата сбирка отборът беше поздравен от заместник президента на ПФК „Видима-Раковски” – Веселин Данев и старши треньора Димитър Тодоров, който разясни на играчите програмата за подготвителния период.

Първо всички футболисти минаха през кантара за да се прецени дали има с наднормено тегло, а след това се проведе  първото тренировъчно занимание за годината.

Подготовка започнаха всички футболисти от разширения състав, включително и претърпелия преди Коледа операция на коляното Антонио Павлов. В първата тренировка се включиха и трима нови играчи, които ще преминат период на проби. С „Видима-Раковски” вече  се готвят  Траян Траянов – централен защитник, идва от отбора на „Ботев” /Криводол/, Христо Костов – ляв защитник, юноша на „Левски”, играл за последно в Добрич и Пламен Иванов – от „Етър 1924” /В. Търново/. В хода на подготовката ще се решава кои от тях ще останат във „Видима-Раковски”.

Подготовката на отбора ще премине изцяло в Севлиево, като лагер не се предвижда. Заниманията ще се водят както на тренировъчните терени, така и във фитнес залата.

Още за „Видима-Раковски” на www.vidimarakovski.bg