Възтановява компресията в двигателя

ПРОБЛЕМ

Високите операционни температури и голямият интервал между смени на маслото, оказват голямо значение върху съвременното автомобилно масло. Постоянната топлина и киселинно разлагане допринасят за сгъстяването на маслото и образуването на отлагания. Тези тежки отлагания пречат за нормалната работа и функция на буталните пръстени; това увеличава разхода на гориво, понижава мощността, увеличава вредните емисии в отработените газове и разхода на масло.

РЕШЕНИЕ

Препаратът BG 109 Compression Performance Restoration за възстановяване на компресията е революционна формула с доказан ефект за почистване на буталните сегменти. Препаратът е бързодействащ и ефективен комплекс от почистващи съставки, които размекват, емулгират и разтварят само за 15 минути трудните за отстраняване смолисти отлагания от горивото, които „запичат“ сегментите. С отстраняването на тези отлагания компресията се повишава. Наред с това, BG 109 намалява вредните емисии в отработилите газове, прекратява горенето на масло, причинено от натрупването на смолисти отлагания, повишава мощността на двигателя и намалява разхода на гориво. Подходящ за използване при дизелови и ротационни двигатели.

  • Почиства въглеродните отлагания
  • Възстановява компресията
  • Намалява вредните емисии в изгорелите газове
  • Намалява разхода на масло като възстановява функцията на буталните пръстени
  • Подобрява мощността на двигателя
  • Не увежда маслената помпа, гарнитури и семеринги

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Добави една опаковка от 325мл. BG 109 Compression Performance Restoration в двигателя. Запали двигателя и остави да работи 10-15 минути при 1200об./мин., след това го загаси. Смени маслото и филтъра. За по-добра работа и по-дълъг живот на двигателя добави BG-110 MOA при всяка смяна на маслото.

HTML Version:

Text Version:

Възтановява компресията в двигателя

Article Url: