Гранитогрес и стил

Има хиляди начини да внесете стил и индивидуалност в дома или вилата си. Когато държим на това да живеем със замах по неповторим и запомнящ се начин, всичко, което ни заобикаля говори за нашия свободен и творчески дух. Най-вече интериора на дома ни.
В тази разработка ще ви дадем идеи как да превърнете дома си в уникално място чрез използване на плочки гранитогрес. Да, не само мебелите и цветовите решения допринасят за уюта и стила в жилището. Определено облицовките на подовете и стените са важна част от интериора на дома и в никакъв случай не бива да ги пренебрегваме. Ако искате да следвате стил Рустика в обзавеждането, спрете се на този вид гранитогрес. Чрез него вие постигате имитация на скали, гранит, камък и постигате внушение за стабилност, внушителност и монолитност на помещенията. Като цяло чрез това направление се пренасяме в уютната древна атмосфера на отминали епохи и постигаме впечатляващ и неподражаем облик на дома или вилата си. Напомняйки ни за каменната зидария, този вид гранитогрес ни съдейства за осъществяване на идеята за класически битов дом. Casalgrande Padana е друга линия при гранитогреса, която заслужава нашето внимание. Тя се характеризира с изключителна устойчивост, защита от хлъзгане и замърсяване. Технологията на изработване на този гранитогрес е при пълно вкаменяване на порцелан и крайният резултат е постигане на хомогенни остъклени плочки. Особено ефектни и подходящи за един модернистичен стил на обзавеждане и съвременен интериор. При линията Granitoker имаме плочки с 9.5 mm дебелина и висока устойчивост на студ и износване. Този вид гранитогрес е доста приложим при изграждане на обществени и жилищни сгради.

Стилът Ecogres представлява съчетание на безкомпромисно качество и материали от висока класа. Този вид плочки притежават здравина и ниска водопоглъщаемост. Устойчиви при високи температурни и пожари, незадържащи мръсотия и петна, това са плочки, които ще поддържате лесно и ще използвате с години.