Да изживееш с гордо вдигната глава дните си – Дом „Заедно”

Първият по рода си дом за възрастни хора, покриващ всички европейски норми вече функционира в град Симитли, само на 115 км от София. Дом „Заедно” построен благодарение на инвестициите на фирма „Дая турс” предлага достойно леко изживяване на старините на по-възрастното поколение.

Град Симитли, намиращ се близо до планините Пирин, Рила, Влахина и Малешевска, Димитровград и до столицата е известен със своите минерални бани, които са над двадесет. Освен това има амбиция той да бъде превърнат в модерен европейски туристически град за отдих и релаксация. В санаториумите могат да се лекуват широка гама от заболявания по цялото тяло.
Многото зеленина правят град Симитли в изключително атрактивно място, което е избирано все повече от чужденците и българите през цялата година.

Много силни впечатление правят луксозните стаи във домът. Общо 24 на брой те предлагат голям брой екстри, като кабелна телевизия, интернет и климатик. Всяка стая е със собствен санитарен възел и телефон. Здравословното състояние на живеещите в Дом „Заедно” винаги е било от първостепенно значение за медицинският персонал. Всеки един от тях е доказал се специалист, квалифициран в работата със стари хора.

По време на престоя си, всеки от гостите на домът за стари ще бъде под наблюдения от специален лекар, следящ за тяхното здраве. В Дом „Заедно” възрастните хора могат да ползват услугите на козметичен салон и фризьорски салон,а в залите по гимнастика и рехабилитация могат да постигнат пълен релакс. Привлекателната механа и ресторант, освен че предлагат вкусни ястия, са и мястото където гостите на домът за възрастни хора могат да общуват помежду си, играейки карти или шах.

В Дом „Заедно” не са забравили и за това как да убият един от най-големите врагове на хората в тази възраст – а именно скуката и самотата. В създадените клубове по интереси, може да се запише всеки желаещ да пее, танцува, свири, да усъвършенства своите готварски умения и още много други дейности. Домът организира екскурзии до примамливи дестинации в страната и чужбина, като Охрид, Кавала или Банско. За тези които обичат разходките в природата, квалифицирани инструктори предприемат походи и пътувания в близките планини и гори.

Цените в Дом „Заедно” зависят от желаният на клиентите. За 800 лева на месец, какъвто е и основният пакет, се осигуряват настаняване, четири хранения на ден и медицинските прегледи. В цената се включват участията в различните дейности в домът за възрастни хора. Екскурзиите, походите и нужните лекарства се заплащат отделно.

Благодарение на Дом „Заедно” всеки може достойно да изживее старините си с гордо вдигната глава и в пълна хармония със себе си.

HTML Version:

Text Version:

Да изживееш с гордо вдигната глава дните си – Дом „Заедно”

Article Url: