Декорация на дома с минимална инвестиция

С течение на времето в един дом е желателно да се направят промени по декорацията му. Било то от зацапване или други проблеми по стените които излизат с времето или просто нужда от едно освежаване или просто необходимата нужда от смяна на интериора в дома. Как обаче да направим този малък ремонт във времена на криза при условие че всички ние знаем, че дори и най- малките промени в един дом са свързани с не малка финансова инвестиция, която най- вероятно ще представлява трудност за семейният ни бюджет?

Един нов, малко познат за момента в България и доста подходящ начин да се направи това освежаване в дома и да се придаде нов живот на стените и мебелите е чрез стикерите за стени и декорация. Чрез тях може да се направи цялостна промяна в усещането и настроението на една стая, пък и може целият ни дом. Стикерите за стена са подходящи както за стени, така и за мебели, врати, огледала, детски легла и въобще за всички предмети, които имат гладка повърхност. За тяхното поставяне не е необходим майстор. Може да съберете семейството, децата да обсъдите всички заедмо проекта и след това да ги монтирате, като това начинание не се изсиква преминаването през специално обучение. Това даже може да бъде едно доста интересно занимание за Вашите деца. Едно от другите им предимства е, че както се монтират с лекота , така е и техният демонтаж. Ако случайно готовата декорация не се окаже точно Вашата идея, може да разлепите стикерите за стена, да обсъдите недостатъците и да пробвате наново. Стикерите въобще не са скъпи.

Стикерите за декорцация могат също така и да бъдат ползвани, като съвсем лек и дискретен, същевременно ефектен акцент в дневната. Могат придадат изцяло нова визия в детската стая, като използвате стикери с цитати и надписи или стикери със лица на звезди. Също така стикерите могат и да закрият един дефект на стената което е едно от най- големите им предимства. Пукнатина или по сериозно зацапване на стената – това изисква, както споменах по- горе боя , шпакловка , майстор, време и пари, а чрез стикера за стена скривате дефекта за броени минути.

Китайската продукция с която е залят пазара и големите ни строителни вериги въобще не може да предложи нещо уникално и интересно , а останалите мебели и варианти за декорация са доста скъпи. Друг недостатък с който може да се сбълскате е и размера, стандартните неща може да не паснат във Вашият дом. Стикерите за декорация се предлагат във всякакви размери, а ако няма, то може да се изреже по поръчка.

На пазара вече се появиха специализирани фирми за стикери за стени и декорация. Stiker.bg предлага много богата гама от различни видове стикери подходящи за всички стаи на Вашият дом, а ако Вашето виждане не можете да го откриете, то stiker.bg може да ви приготви проекта по поръчка. В блога на stiker.bg може да намерите предложения за декорация на различни стаии и различни интериорни варианти.