Десет неща за свещите от пчелен восък на Аркобо

1. Свещите чист пчелен восък имат неповторим аромат на восък и мед.

2. Напълно подходящи са за АРОМАТЕРАПИЯ – наслаждавайте са на аромата им.

3. Нашите свещи не капят и горят чисто и искрящо!

4. Ръчно изработените свещи от пчелен восък са луксозен подарък за вас, вашия дом и вашите близки и приятели. Вижте нашите добри цени и поръчайте!

5. Всяка свещ е ръчно изработена с внимание и грижа за околната среда.

6. В нашите свещи с аромат на мед няма изкуствени добавки, ацетони, катрани, цинк, олово и петролни продукти. Те са екологично чисти и 100% натурални.

7. Фитилите, които използваме, са изработени изцяло от памук и са без химически добавки, което е изцяло съгласувано с нашата идея за чиста околна среда, природосъобразен начин на живот и стремеж към доброто.

8. Свещите от чист пчелен восък, които предлагаме на вашето внимание, горят напълно естествено, така както са горели и преди хиляди години.

9. Свещите, изработени от пчелен восък, не увреждат здравето! Те са предпочитани от хора с алергии и хора водещи природосъобразен начин на живот. Нашите-ваши свещи са в съзвучие и хармония със здравето и природата.

10. Свещите са харесвани, предпочитани и високо ценени не само заради уникалността, качеството и ниските цени, а и заради уханието, магията и хармоничната атмосфера, която създават за този, който украси с тях своите мигове.

Повече за свещите от пчелен восък:

http://arkobo.com/indexBG.php