Доставка на букети или как да подарим цветя на половинката ви

Когато се чудите по какъв начин да изненадате половинката си, то направете го с цветя. Изпратете й доставка на букети с красиви цветя – орхидеи, рози, гербери, маргаритки, карамфили, ириси, гардении, жасмини, лалета и много други. Възможностите ви са наистина безкрайни, когато трябва да изберете цветя за доставката. Ето и някои препоръки с помощта, на които се надяваме да улесним избора ви.

Инструкции

  • Преди да направите поръчка добре си помислите дали искате да изненадате половинката си с доставка на букети, със саксийни растения или пък с кошница с цветя. Също така е добре да решите какво точно послание искате да предадете на любимата ви с помощта на цветята. Дали да изкажете своите пожелания за рожден ден, да кажете „Благодаря“ или пък „Обичам те“.
  • Мислете творчески. Както вече казахме имате варианти за избор в зависимост от вашите предпочитания. Ако искате цветята, който изберете да радват по-дълго вашата приятелка, тогава заложете на саксийните растения, който могат да красят офиса й много по-дълго време отколкото букетите. Ако обаче тя нейни любими цветя са по-екзотичните, който трудно се отглеждат в саксия, тогава е по-добре да изпратите букети.
  • Ако искате да накарате жената до вас да се чувства наистина специална, тогава изпратете и доставка на цветя сутринта в офиса й, където със сигурност, не само тя, но и колежките й ще оценят по достойнство вашия прекрасен подарък.
  • Не забравяйте, когато изпращате доставка на цветя или букети към тях да прибавяте и картичка с пожеланията ви, освен ако разбира се не желаете да запазите анонимност като таен обожател.