Една нова мрежа от приятели

Едно начало .. Ново откритие .. Страхотно е !! Най-добрия !!

http://www.svej.net – Сайт който като влезеш не искаш да затвориш !! Сайт , който веднага ще ви отпусне и накара да се развеселите!

Там ви чакат доста минути без дъх! Този сайт е вашето райско кътче от което не искате да излезете!

Всички сайтове са еднакви по себе си !! Ала този се различава и надскача всичко което вие смятате за добро!

Сайта разполага със:
[[[[]]]]

* 3D Chat

* Flash Chat

* 3D City

* Любовен калкулатор

* Voip телефон

*3D игри между потребителите

* IM месинджър

* Аудио

*Коментари под всеки профил !!

Това е част която рядко ще намерите в други сайтове :
——————-

Приятелство – Запознанства – Любов – Срещи – Свалки –

Забавление до безкрай !!

——————-

Писна ли ви от ненужни регистраций, които ги правите и после не ги поглеждате защото губите интерес! Е ние 100% ви гарантираме ,че няма да се случи! При нас е винаги забавно! Разполагаме с качествен форум, в който можете да споделите всичко и намерите това от което вие се нуждаете да разберете повече за нас .. и самите вие да се опознаете!

Чат свободен за всеки потребител! Чат в който ще намерите вашите половинки , приятели чувстайте се свободни да споделите всичко което ви притеснява … Има няколко канала достъпни за всеки потребител зависи какво търси той – Било то общи , любовна или романтична

3D град който ви предоставя нужното забавление! 3D City – Работи с Internet Explorer 6.x или по нова версия, може и firefox с плъгин IETAB може да изтеглите от: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1419

3D игрите м/у потребители те са поредното страхотно нещо от нашата система. Поредния метод на забавление и доказателство ,че няма да си умрете от скука колкото и да не ви се вярва това сме ние и всичко ви е гарантирано плюс това всичко в нашата система е безплатно. Няма никакви шотове от сорта ” Прати смс на номер **** 10 гласа – 2.40 и ще станеш ТОП потребител. Всичко е безплатно !! Има си класация между потребителите, но тя си е напълно безплатна ” ПОПУЛЯРНИ ПОТРЕБИТЕЛИ ”

И тъка дойде момента на най-вълнуващата част от системата която ние представяме – Видеото. Разполагаме с високо качество на видео , няма насичане , нито черен екран , разминаване или тем подобни !! Високоскоростно зареждане на вашите любими видеоклипчета Под всяко видео си имаме и коментари които не трябва да се пропускат !! Оценяване на видеото от 1 до 5 както и желаните функции на всеки потребител гледащ клиповете.

” ДОБАВИ В ПРОФИЛА МИ !! ” ЗАПАЗИ В ФАВОРИТИ ” !! Отсрани на всяко видео пише кога е качено , таговете му и в коя категория е добавено !! Отдоло под клипа е описанието му .. Линка към самото видео и кода за видеото !!

Някой ще си помислят какво е това което ме очаква когато вляза в сайта .. това са толкова много екстри, които ми предоставя само един сайт !!??
Е така е дами и господа , няма време за чудене влезте и сами проверете.

Аудиото е подредното доказателство за Невероятността на сайта. Всеки потребител може да добави по 4 любими песни от неговия компютър.

Разполагаме с групи свързани с повечето важни категории !! Вие можете да добавете група само с едно натискане на бутона ” Добави Група ” .. Сложете я в правилната категория и изчакайте нашите гласове и коментари.

Страхотна ” Търсачка ” която ви предоставя лесното търсене на потребители отговарящи на вашия вкус !! Попълнете просто функциите на търсачката и вашата желана половинка ще се покаже.

Блогове който вие можете да си направите да опишете това което вие смятате че е нужно.

В секция ” СЪБИТИЯ ” Можете да споделите с нас скорошно голямо ШОУ или каквото и да било !! Всичко това което смятате ,че ще ни заинтерсова нас потребителите.

Весели минути в най-добрата мрежа. Мрежата за Свежари – http://www.svej.net !!!

Автор: Oxaaa

HTML Version:

Text Version:

Една нова мрежа от приятели

Article Url: