Еко частни обществени поръчки от Автосервиз Полмо Авто

Частни обществени поръчки от Автосервиз Полмо Авто ЕООД.

1.Частна обществена поръчка N1 за доставка и монтаж на соларни лампи

Соларни лампи (улично осветление) – 12 бр. охранително осветление на вътрешните автосервизни площи. Автономна светодиодна осветителна конструкция състояща се от фотоволтаичен панел, контролер, акумулатор и един или няколко светодиодни осветителя, проектирани и изчислени да работят като единна система, с възможност за монтаж върху стоманенобетонен стълб.

Времето за автономна работа (без слънчева радиация) минимум 60 часа. Възможност за автоматично включване и изключване, в зависимост от осветеността, която трябва да се поддържа (при нормални условия, мрачно или дъждовно време, както и при снежна буря).

Възможност за инсталиране на допълнителни устройства, ползващи захранване от акумулатора – камери за видеонаблюдение. Опция при критична ситуация да се премине в икономичен режим на работа, при което лампата работи с по-малка мощност с цел пестене на енергия.

2.Частна обществена поръчка N2 за доставка и монтаж на соларен модул

Автосервиз ПОЛМО АВТО ЕООД, обявява обществена частна поръчка за доставката и монтаж на соларен модул (фотоволтаични панели) за осветление на рекламен билборд 1бр. намиращ се на територията на автосервиза.

3.Частна обществена поръчка N3 – изграждане на Соларна система за топла вода

Автосервиз ПОЛМО АВТО ЕООД, обявява обществена частна поръчка за изграждане на Соларна система за топла вода – производство на топла вода за битови нужди.

Проектиране и монтиране на Соларно съоръжение с принудителна циркулация.

Опция: Възможност на соларната система / слънчеви панели/ да загряват топла вода за битови цели и за отопление на на три помещения с обща квадратура 160 кв.м.

Срок за приемена на оферти 12.03.2010 год.

Е-mail: office[at]polmo.net

За допълнителни информация за конкретните детайли като задание, предложение, оферта се обръщайте и към

Славей Спасов
Тел: 02/926-70-40 0887/353 030

горещ телефон: 0888/900 700

За повече информация: Сайт на автосервиз София Полмо Авто ЕООД. или на http://polmoavto.bg