Електронна цигара Гамучи/Gamucci /– най-известната марка в света за производство на електронни алтернативи за пушене вече и България

Фирма Кобос ЕООД и електронен магазин предлагат Вече на българският пазар Електронна цигара Гамучи/Gamucci /– най-известната марка в света за производство на електронни алтернативи за пушене.

Всички наши продукти са незапалими и използват последни сложни микроелектронни технологии, за да предоставят на потребителите истинското преживяване на пушенето без тютюна и катрана от истинските цигари и пури. Те приличат, имат усещането и вкуса на традиционния тютюн, но не са, те са нещо повече. В действителност представляват една по-здравословна и удовлетворяваща алтернатива. Присъединете се към революцията днес!
Gamucci е оригиналната и водеща световна марка електронни цигари и пури. Gamucci означава качество и лукс. Не се заблуждавайте от евтини имитации.
Серията електронно пушене на Gamucci включва серия от презареждащи се електронни цигари и електронни цигари за еднократна употреба. Нашите електронни цигари и електронните ни пури за еднократна употреба са патентовани и са подкрепени от призната в целия свят застраховка за качество на продукта. Серията електронни цигари на Gamucci е революционна по дизайн и качество. Електронните цигари Gamucci не изпускат дим, а безвредна водна пара. Освен това не съществуват опасностите на пасивното пушене.

Ние от Фирма Кобос ЕООД и електронен магазин искаме да Ви уверим, че винаги сме на Ваше разположение за всякакви въпроси.

Article Source

HTML Version:

Text Version:

Електронна цигара Гамучи/Gamucci /– най-известната марка в света за производство на електронни алтернативи за пушене вече и България

Article Url: