Женската мастурбация – мит или реалност?

Всеки нормален човек мастурбира и то обезателно не трябва да е сам. Секса си е секс, но мастурбацията  си е сама за себе си. Това е  малка радост в която участваш само ти и твоето собствено тяло, което ти знаеш много по-добре от всеки и можеш най-добре да си доставиш удоволствие. Самозадоволяването помага да снемете напрежението и умората. А главното е че мастурбацията е безопасна и неангажираща.

Прелестта на женската мастурбация е в това, че позволява да се внесе разнообразие, фантазия и творчески способности.Разпаленото си желание жените могат да задоволят с такива предмети с които никога не си и си помислил, че могат да се използват затова. Когато си поприказвах с мойте приятелки на тази тема бях просто поразена от богатата фантазия на някои от тях. Дотогава считах, че краставиците са най-използваните за мастурбация предмети. Но има много други оригинални предмети за които не съм и подозирала, че могат да се използват за това.

Мастурбацията може да се раздели на няколко вида:

Това е най-примитивният и най-разпространеният метод мастурбация. За него не трябва нищо, освен ловките и неуморими ръце на жената. Като правило мастурбацията е съпроводена със гледане на порно филми, стоновете на порно звезди и премерени мъжки хрипове. Най-голямо удоволствие жената получава, когато разгърне своята фантазия и си представи, че е с мъжа от последният филм, с магазинерът отсреща, който винаги й хвърля странни погледи и разни други.

Също много разпространена, но за нея трябва правилно поставен душ. По-добре той да не е статичен, а да може да си променя местоположението и да има различни режими на впръскване на водата. Предимството на водонапорната мастурбация е че може да мастурбирате дори и в къщата ви да има хора.

Шума от течащата вода със сигурност заглушава евентуалните стонове, които придружават оргазма.

При мастурбация с вибрация се използват най-различни средства, като вибратори от секс шоп www.bulsexshop.com вибромасажори, четка за зъби – електрическа, вибриращ телефон и др.

  1. Мастурбация със зеленчуци

Става въпрос за мастурбация със краставици, тиквички, моркови, банани и какви ли не други зеленчуци с удобна форма и гладка повърхност. Бях чувала за мастурбация с патладжан. Тук е добре да се използва презерватив за предпазване от инфекции.

  1. Мастурбация с подръчни средства

Какви може да са подръчните средства? Включете фантазията си! Могат да бъдат дезодоранти, шампоани, шишета от бира, шампанско и др.алкохол, свещи и др.

Всички те е добре да са с овална форма и е наложителна употребата на презерватив.

Много често е нужно допълнително смазване с помощта на лубриканти. Голямо разнообразие можете да намерите също на в sexshop www.bulsexshop.com

Мастурбацията е отричана от древни времена та чак до днес. Но не е ли време да си признаем, че това е нещо нормално, че нормалните хора мастурбират , че всички хора имат нужда понякога от малко усамотение и наслада на собственото си тяло.

HTML Version:

Text Version:

Женската мастурбация – мит или реалност?

Article Url: