Идеи за пикник

Какъв по-добър начин да прекарате някой горещ летен ден от това да отидете на пикник сред природата? Има толкова много неща за правене – да хапнете, да пийнете, различни игри, които да поиграете, да поспортувате, да направите лагерен огън и да се забавлявате. Само не забравяйте спрея против комари! Ако сте се чудили какво да вземете със себе си, следват няколко списъка с идеи какво е добре да носите, когато отидете на пикник, без значение с кого. Така че хващайте приятелите, семейството или любимия си човек и тръгвайте.

Пикник с деца

Децата обичат сандвичите и сладките неща. Едва ли има хлапе, което да не обича да пече на огъня някакво месо. Така че ако тръгнете на пикник с деца, носете си тези неща и със сигурност децата ще се наслаждават на пикника. Вземете също и някакви безалкохолни напитки за пиене, вафли и бисквити и пластмасови прибори и съдове. Що се отнася до игрите, децата обичат да играят на фризби, футбол, бадминтон и изобщо всякакви такива игри. Не е трудно да угодите на хлапетата. Имате ли храна, напитки и игри, които да им поддържат вниманието заето, няма да имате проблеми с тях.

Романтичен пикник

Един пикник с любимия човек може да е наистина романтично изживяване, ако се направи както трябва. Носете си хубаво одеало, което да постелете на тревата, пластмасови чаши за вино и хубаво мезе, което да споделите. Що се отнася до храната, носете такава, която да може да хващате с пръсти и да се храните един друг. Опитайте с ядки, сирена, маслини, хапки и ягоди заляти с течен шоколад за десерт. Ако пиете, най-добре е да носите бутилка вино или шампанско. Но помнете, че не трябва да пиете много освен ако нямате осигурен транспорт за вкъщи.

Пикник с приятели

Много хора обичат да излизат с приятели. Така че всичко, от което имате нужда са група приятели или познати, чанта с бира, хамбургери, чипсове, бисквити и вафли, пластмасови прибори и съдове и нещо, с което да играете като фризби, футболна топка или нещо такова. Хубаво е да вземете и някаква музика.

Пикник с колеги

Много фирмени партита включват обяд на открито и кетъринг. Но най-добре е ако комбинирате всичко това в един фирмен пикник. Не е нужно да поръчвате храната, просто кажете на всички, че всеки трябва да носи по нещо. Накрая ще видите, че като съберете всичко ще има много салати, сандвичи, месо на скара, напитки, плодове и десерти. Това може да стане много по-забавно от едно обикновено офис парти, защото хората ще се забавляват спортувайки и играейки игри, отколкото просто да седят около масата.

Е, както виждате да организирате пикник е лесно. Може да проявите колко искате творчество в подготовката и планирането на менюто, но помнете, че основните неща са най-подходящи. За това не губете време, защото лятото си отива и вместо да пилеете пари за ресторанти и заведения, съберете се с приятели и отидете да запалите един лагерен огън.