Избирането на правилния Mp3 player – 512 MB Mp3 Player

Преди две седмици се убедих отново, че избирането на правилният mp3 плейър не е лесно. Очаквах, че просто трябва да избера някой производител, който да ме насочи към най-добрият за мен избор, да платя за него и да го получа. Но за съжаление не се получи така.

Основният проблем беше да намеря производител, но след като реших този проблем никой от техните специалисти не ми помогна с избора. Следователно и тази отговорност легна върху плещите ми.

Какво исках аз? Тъй като ще купувам музикален плейър на децата си за пръв път, исках да е нещо по-евтино, като ограничение си бях поставил цената от 30 лева, което щеше да ми даде достатъчно фунцкии за слушане на музика, без разни гъзарии. Следователно се спрях на 512 MB mp3 player, което е достатъчно за около 16 часа музика.

След това се уверих, че този плейър предлага съвместимост с Windows XP и поддържа USB протокола за прехвърляне на песни. Бях чел, в разни форуми, че някои китайски компании не предлагат такива функции и за тях трябва да се купи специален адаптер и такива глупости.

Реших, че като първа технологична джаджа, децата ми не се нуждаят от разни екстри като Wi-Fi,mp4 player, но пък задължително исках да има FM radio, за да могат да слушат радио ако музиката, която са си качили им стане скучна.

Последното нещо, което проверих беше батерията. Не исках да е нещо, което може да издържи на по-продъжителна „сесия“, но все пак бях ограничен от ценовата бариера.

В крайна сметка избрах един плейър и съм му направил едно ревю, което можете да видите от 512 MB MP3 Player Review, или пък в блога за информация относни  512 MB MP3 Players

HTML Version:

Text Version:

Избирането на правилния Mp3 player – 512 MB Mp3 Player

Article Url: