Интериорния дизайн е инвестиция

През последните години все повече започнахме да обръщама внимание на пространството, което обитаваме за живот, работа, забавления и т.н. Услугата интериорен дизайн стана все по-актуална и търсена. Все още обаче има неяснота относно това какво представлява тя. Искаме да ви предоставим още допълнителна информация за интериорния дизайн. Интериорния дизайн е преди всичко инвестиция. Защо?

Защото нашата продуктивност, удобство, организация на работата, условия на почивка и в крайна сметка качеството ни на живот зависят от ефективното и правилно решаване на пространствените задачи в интериора.

Основната ни бизнес философия при проектиране на пространството е да Повишим Качеството на Живот. А то съвсем не се състои в лъскави жилища или офиси със скъпи и странно изглеждащи мебели. Качеството на живот в едно пространство е резултат от пълноценното използване на наличното пространство, ефективно разположение на функционалните зони, качествени материали, ергономични мебели и правилно съчетаване на останалите аксесоари допълващи обзавеждането. Следователно ползвайки услугата интериорен дизайн всеки клиент инвестира в това да Повиши Качеството си на Живот.

Как става това?

Всеки от нас е различен и е необходимо при проектиране на интериора това да се вземе под внимание при изготвяне на проекта. Всеки човек иска неговият дом да е красив и уютен. В правилното съчетаване на красотата и уюта се крие тънкият момент за Повишаване качеството на живот. Колкото и страхотно да изглежда един интериор, неговата основна цел е да предразполага към определена дейност – почивка, забавление, работа, хранене или готвене и т.н.

Когато интериорът се проектира според хората, които ще го обитават и се вземат под внимание техните навици, физически особености, стилови предпочитания, филосовия за живота – домът ще ни приляга като дреха по мярка, създадена за нас. Той ще бъде проектиран специално и единствено за нас. Дизайнът на интериора ще e уникален, защото и хората са уникални със своя мироглед и начин на живот.

Има доста мнения дали е нужно да се инвестира в услугата интериорен дизайн или е по-добре да се вземат готови неща. Със сигурност вторият вариант е по-евтин, но тогава всичко се унифицира, а унифицирането е в основата на обезличаване на индивидуалността. При готовите неща са взети като база средностатистическите изисвания и предпочитания, но ние не сме средностатистически хора, ние сме индивидуалности и имаме нужда да изразяваме своята индивидуалност, за да се чувстваме значими и за да изпитвеме удоволствие от живота. Освен това и качеството ни на живот в унифицираното пространство не е това, което заслужаваме.

Във всяка организация хората са най-скъпият и динамичен елемент. Направете ги ефективни и инвестицията за интериорен дизайн ще се възвърне многократно. Ползвайки услугата интериорен дизайн вие ИНВЕСТИРАТЕ във вашата продуктивност, удобство, организация на работата, условия на почивка и в крайна сметка в Качеството Ви на Живот.

Eто линк откъдето може да разгледате наши интериорни проекти. За нас ще бъде удоволствие да проектираме за вас. Ако ви допада нашия стил на проектиране и искате да проектираме вашия дом, офис, заведение, хотел или друго пространство, моля, свържете се с нас, ето нашите координати за връзка.