Ипотпал Max – ревюта за лаптопи

Ипотпал Max е един полезен сайт, в който можеш да прочетеш статии ревюта за последните модели ипотпал лаптопи, нетбуци и други преносими компютри. Повечето статии имат и видео ревю на съответния модел ипотпал. Девизът на сайта е кратко, ясно, безпристрастно. Към момента зад сайта не стоят никакви търговски интереси и затова статиите са максимално обективни – показват се не само силните страни, но и слабите. Всеки може да си поръча ревю за лаптоп, който го интересува. Ако си решил да си купуваш нов лаптоп, този сайт може да ти бъде изключително полезен. Най-напред провери дали вече няма статия за лаптопа, който те интересува, като ползваш търсачката на сайта. Ако не го откриеш, регистрирай се и пусни нова публикация, като напишеш точния модел на лаптопа. Ние ще напишем публикация при първа възможност на нашите автори.

Ако вече имаш лаптоп, можеш да напишеш твоето мнение и отзиви за него. Потърси дали има статия за модела и ако намериш, може да пишеш коментари по статията дори без да се регистрираш в сайта. Можеш свободно да пишеш коментари, ако прочетеш нещо в някоя от статиите и не си съгласен с него. Ще се радваме да чуем и твоето мнение за всеки лаптоп ипотпал, с който си работил.

Но ако все още не е писано за този ипотпал лаптоп, ще трябва първо да се регистрираш, след което можеш да пуснеш нова статия, като вътре нахвърляш най-важните неща за модела. Виж повече информация в страница Помощ за нова статия и ще видиш че ревю се пише бързо и лесно или поне суровия материал, от който ние ще сглобим и оформим статия.

Всички статии се пишат на максимално разбираем език без излишна сложна терминология. Различното в  ipotpalmax.com е, че ще се стремим приоритетно да обръщаме внимание на отзивите от потребители ползвали продуктите. Описват се практически случки, как се държи лаптопа в реалния живот и за какъв тип работа е най-подходящ.

Когато прочетеш ревю за ипотпал дори да не си регистриран може да гласуваш за лаптопа от сивите звездички под текста на статията. Класацията е за лаптопите, а не за качеството на статиите.

Можеш да се абонираш за всички видове ревюта, за статии за определена марка и дори за точно определен модел – първо направи търсене по този модел и след това натисни бутончето за RSS с надпис “това търсене” отдясно в блока Абониране.

Сайтът ipotpalmax.com продължава да набира сътрудници желаещи да пишат редовно статии за лаптопи ипотпал срещу заплащане. Повече информация в страница Контакти.