Какво трябва да знаем при покупка на Сейф

Необходими документи

Сертификацията на сейфът при покупката е най-важната част от сделката която ще сключите с фирмата-продавач,тя гарантира за неговото качество и уникалните показатели в които вие инвестирате парите си.В копието на сертификата който ще получите е указан класът на действие като защита или огнеупорност за да бъдете максимално информирани за техническите параметри на изборът ви.Ако не получите подобен документ,вие на практика неможе да разчитате на качество и стойност на продукта.

Съблюдавайте внимателно за наличието на фирми фантоми предлагащи сейфове и каси без да се съобразяват с строго определените нормативни изисквания за продажба на подобен вид стока,както и нехайно и безхаберно отншение към клиентите си.

Застраховки

За да застраховате вашият сейф задължително Вие трябва да притежавате документ за сертификация който упоменава неговият клас според зависимост от уникалността му.Цената на застраховката варира според класът на използваният от Вас сейф.

Ние избираме сейф като знаем

Всички сейфове и каси имат принос за защитата на вашите ценности,идеята е да направите избор измежду различните предлагани варианти за безопастност.Ако разполагате с добре охраняема фирма,използваща различни видове системи за неотрализация на престъпни посегателства то за вас огнеупорни сейфове са правилният избор.Ако се съмнявате или сте ришени от сигурността то вие вероятно ще се ориентирате към използване на взломоустойчевите сейфове особено ако сте изградили правилна анти-пожарна стратегия.Универсалното решение разбирасе е да използвате комбинирантите сейфове съчетаващи полезността на горните упоменати.

Всичко зависи само и единствено от вас и комплексните ви изисквания,главната цел естествено е да бъдете напълно спокойно за опазването на ценното,сантиментално и уникално съдържание.

Изборът на сейф е просто още една крачка към вашето модерно мислене,вашият предприемчив модел на поведение и изразителният ви характер,не робувайте на стреса нито ден повече а просто направете правилната инвестиция.