Какъв подарък за 8-ми март?

С наближаването на празника 8-ми март, всички си задаваме въпросът какъв подарък да поднесем на обичаните жени около нас. Освен може би задължителните цветя, много майки, съпруги, приятелки и сестри ще получат и нещо по-специално!
Ето няколко идеи от каталога на Electron.bg които биха доставили истинска радост на всяка жена.

masha_bellissima_8mart-news 1.    Уредите за оформяне на прически на Imetec Bellissima. Машите, пресите и Сешуарите от серията Bellissima са изключително актуални в момента. Цените са много атрактивни, а зад името и качеството на продуктите застава най-известният български фризьор, рекламно лице на марката – стилист Капанов.

2.    По скъп, но със сигурност подарък, който ще бъде оценен невероятно високо и в бъдеще са Почистващите роботи на американският производител scooba385_promocia1 iRobot. Особенно популярни в България са роботът-прахосмукачка iRobot Roomba 505 и миещият робот iRobot Scooba 385 подходящ за гладки подове. iRobot Scooba 385 е в чудесна промоция с подаръци за празника 8-ми март!

Electron.bg доставя безплатно продуктите на iRobot за цялата страна и предоставя за тях уникалната Гаранция

3.    Винаги добре приеман женски подарък е един марков епилатор. Водещите и актуални в тази категория са Епилатори PHILIPS и Епилатори BRAUN. Везни за следене на теглото и Масажьори също са любими прибори на жените.

4.    За жените домакини един нов електродомакински уред е чудесен подарък. Кафемашина, Хлебопекарна, Кухненски робот, Миксер, Ютия. Малък, но много ценен е Пилинг за вълнени пуловери!

За да намали Вашите разходи, до 8-ми март electron.bg доставя безплатно всички дребни електродомакински уреди за цялата страна!

lcd_televizor_sony_ceni-8mart-news 5.       В категорията на по-луксозните подаръци бихме препоръчали съвсем Нови модели LCD телевизори SONY на специални цени за онлайн покупка, Промоционални Цифрови фотоапарати, както и над 50 промоционални оферти за лаптопи за 8-ми март.

Electron.bg доставя всички LCD телевизори, фотоапарати и лаптопи безплатно за цялата страна и предоставя за тях уникалната Гаранция

До 8-ми март в electron.bg са активни още 580 Промоционални оферти, включващи бяла техника: печки, фурни за вграждане, плотове за вграждане, съдомиялни машини, перални машини, свободно стоящи аспиратори, аспиратори за вграждане, хладилници, прахосмукачки и др. както и черна техника: авто CD MP3 плеъри, DSLR фотоапарати и др.

Уважаеми клиенти, за да получите Вашите покупки от electron.bg за 8-ми март Ви препоръчваме да направите поръчките си до 05.03.2010г

HTML Version:

Text Version:

Какъв подарък за 8-ми март?

Article Url: