Какъв презерватив предпочитате?

Все си купуваш презервативи или в последния момент, или пък дори да го правиш предварително, те са все от една и съща марка, модел и цвят. Защо не разнообразите рутината и не изпробвате нещо, което освен всичко друго отговаря и на зодията ви?

Скорпион

Започваме точно от него, защото той се слави като най-големия любовник в Зодиака. И къде лъжа, къде истина, славата си е слава. Излезе ли ти име, при това добро, можеш само да се възползваш от него. Истината обаче е, че повечето скорпиони по-скоро биха умрели, отколкото да си сложат презерватив.

Въпреки това предпочитани от мъжете в тази зодия са кондомите с черен цвят или такива, които са съвсем фини и прозрачни, почти незабележими.

Стрелец

Представителите на тази зодия се целят нависоко, големи играчи са, обикновено гледат на нещата глобално и ги вършат по същия начин. Най често използваните от тях презервативи могат да се определят грубо като „спортен“ модел. Те са свръхплътни, съответно свръхнадеждни, и супереластични, т. е. растат заедно с мъжествеността на половинката ти.

Козирог

Тези мъже са пословични със своето дълголетие, мъдрост, практичност, амбициозност и силно изявена чувственост. Презервативите, които те ползват, се нареждат сред най-плътните, за да издържат на полови подвизи, които продължават изключително дълго време. При представителите на тази зодия екстрите при презервативите от рода на релефни топченца, крилца, вълнички и всякакви други глезотии не са на мода. В този смисъл Козирозите могат да се определят като леко консервативни. Въпреки това, ако си настроена за страстни преживявания под завивките, можеш да се огледаш за мъж Козирог.

Водолей

Представителите на зодията са заредени с енергия и леко шантави. Такива са и презервативите, които обикновено използват. Често са оцветени в тъмнорозово или електриково синьо, или пък светят в тъмното.

Риби

Техните чувства са толкова силни, че понякога граничат с мистицизъм. Рибите са идеалисти и понякога толкова си вярват, че чак се захласват от себе си и от възгледите си. Това се пренася и под завивките. Презервативите, които използват, са свръхделикатни, направени така, че да осигуряват чувствени усещания. Понякога мъжете Риби могат да си позволят презервативи с мънички шипове от вътрешната страна.

Овен

Овните са невероятно дейни – неслучайно стоят начело на Зодиака. Те обичат да водят (независимо дали става въпрос за спор или за секс) и да бъдат най-добрите в онова, което правят (прочете пак написаното в предишните скоби). Нещо повече – гордеят се с това. Падат си по флиртовете за една нощ и презервативите, които използват, са идеални за целта – свръхнадеждни.

Телец

Този знак е може би най-чувственият от всички в зодиака. Той обича да се глези, но в избора си на презервативи обикновено иска да получи качество на ниска цена. Такъв си е той – винаги воден от желанието си да икономиса. Отнема му време да вземе решение, но веднъж направи ли го, няма равен на себе си.

Близнаци

Мъжете, родени под този знак, притежават силен интелект, невероятно умение да общуват и вкус към промените и разнообразието в живота. Ето защо и в секса експериментират с различни пози, като за тази цел презервативите, които си избират, трябва да са достатъчно здрави, за да издържат на всички изпитания.

Рак

Той е един от водните знаци и като такъв е буквално пристрастен към сигурността и добрата стара традиция. Ето защо представителите на зодията си търсят такива презервативи, които ще позволят и на тях, и на партньорката им да се чувстват спокойни.

Лъв

Лъвовете са страстни, горди и съзидателни. Имат само един малък недостатък – много обичат да се перчат със способностите и оригиналността си (независимо дали във или извън спалнята). Някои интимни партньорки на Лъвове обаче са възбуждат именно от тази мъжка необузданост. Тук презервативите идват в един размер: свръх-, свръхголям.

Дева

Мъжете от тази зодия са суетни и точни до детайла. Ето защо техните презервативи пасват свъхточно. Един мъж Дева не може да си позволи презервативът му да е по-малък, или, не дай Боже, по-голям от неговия размер.

Везни

Те дават мило и драго, за да задоволят половинката си. Ето защо презервативите, които избират, могат да се превърнат в идеалния „десерт“ за всяка любовна среща.

Източник: www.zodiite.net

HTML Version:

Text Version:

Какъв презерватив предпочитате?

Article Url: