Как да Изкарваме Пари Онлайн с Продажба на Продукти от Амазон

Изкарването на пари онлайн е лесно и не изисква почти никакви инвестиции. В интерес на истината може да бъде направено без дори да вложите една стотинка.

Знам какво си мислите – чували сме го това много пъти – явно искаш да ни продадеш нещо. Разбирам, аз също съм го чувал и дори съм купувал разни софтуери, които да ми „помагат“, но не съм видял много полза от тях.

Истината е, че всички ние притежаваме най-скъпия и съвършен софтуер, но не знаем как да го използваме. Да, говоря за мозъка – прото трябва да го използваме. В края на краищата правенето на пари онлайн не е ядрена физика.

Все още не ми вярвате – продължавайте да четете и ще ви покажа един от начините, които аз използвам, за да изкарам пари онлайн.

Всъщност това е най – любимият ми начин – като продавам продукти от Amazon.com. Как става това?

Амазон, както и повечето големи сайтове имат партньорски програми. Всеки може да стане техен партньор стига да има собствен уебсайт. Ако посетителите на вашия сайт отидат на Амазон и купят нещо вие получавате процент от продажбата. Звучи лесно и наистина е.

Значи първата стъпка е да станете партньор на Амазон.

Втората е да изберете кои продукти да промотирате. И това е супер лесно, защото самите Амазон ни казват кои са стоте най- добре продаващи се техни продукта във всяка една категория. Ние само трябва да ги рекламираме.

Като имате предвид, че миналата година оборотът на най-големия онлайн магазин е бил 5.5 милиарда може да си представите най-добре продаваните продукти в какви количества се продават.

След като решите коя категория продукти ще промотирате, трябва да решите и кои точно продукти. Целта е да намерим такива, които са с малка конкуренция, защото искаме да видим резултати веднага.

Това също е супер лесно. Вземаме името на продукта и го пишем в Google в кавички. Ако конкурентните сайтове са по малко от 3000 тогава имаме победител. Трябва просто да напишем кратко ревю за него.

След като го напишем трябва да го качим на сайта си и да направим връзки към него от други сайтове, за да се изкачи напред в Гугъл.

И това е – просто повтаряме процеса колкото пъти си поискаме и гледаме как продажбите ни растат.

За по-подробно описание на целия процес, включително как да си направим уебсайт посетете моят Ипотпал блог. Там може да прочетете и други методи за изкарване на пари онлайн.