Как да напишем безплатна малка обява

1.Заглавието трябва да е написано точно , без излишни глупости и отговарящо на двата най-важни потребителски въпроса Какво ? и Къде?. А тоест: Продавате кола -марка и модел на колата

-Населено място

Пример как трябва да изглежда заглавието : „ПРОДАВАМ ОПЕЛ ТИГРА ГРАД РУСЕ”
По този начин формулирано заглавието ви отговаря автоматично на въпроса , Какво? и Къде? го продавате!

НЕ Е НУЖНО ДА СЛАГАТЕ ТЕЛЕФОНИ ,ЦЕНИ, ПРОМОЦИИ И КАКВИ ЛИ НЕ ПОДРОБНОСТИ!

БЪДЕТЕ КРАТКИ , ТОЧНИ И ЯСНИ В ПИСАНЕТО НА ЗАГЛАВИЕ! Основната цел на заглавието е да предизвика първоначален интерес в купувача , а не да има много написано и нищо да не казва и да буди недоумения.

Слагането на цена в заглавието на обявата може да даде някаква заблудена представа за продукта, но не я слагайте използвайте специално направеното поле за цена. Повярвайте ще е многократно по ефективно, отколкото да сложите цена и в заглавието на обявата.

2. Описание – В описанието трябва да сложите най-важното за продукта. Без лъжи или романи. Когато продавате продукт или услуга ,поставете се на мястото на клиента ! Клиента не е глупак няма да хвърли пари на вятъра! Не го забравяй , затова бъди честен и ясен в описанието на продукта или услугата.

3.Снимка- Снимката показва самият продукт и вдъхва доверие в купувача .Не е задължително да слагате снимка и във вашата обява ,но е силно препоръчително ако все пак искате да стигнете до продажба.

4. Други елементи на малките обяви :

– Тагове – Някой сайтове позволят добавяне на тагове (ключови думи) . Добавете тагове , не ги оставяте празни полетата. Таговете спомагат за по- лесното откриване на обявата от посетителите(потенциалните клиенти) на сайта.

-Добавяне на уеб адрес – Някой сайтове за обяви предоставят възможността за добавяне на уеб адрес(URL). Ако имате фирмен сайт , добавете го. С добавянето на вашият сайт вие не губите нищо, а напротив печелите безплатна реклама с линк към вашият сайт.

Надявам се да съм бил полезен с тази статия!

Поздрави,
Обяви.Продавач.Ком

HTML Version:

Text Version:

Как да напишем безплатна малка обява

Article Url: