Как да напишем префектната малка обява

Ключът за привличане на вниманието на потенциалния клиент под каквато и форма на търговия е вашето заглавие. Заглавието е първото нещо, което вижда перспектива в своите рекламни кампании, и то ще се обаждаме или прекъсване на ефективността на останалата част от рекламата копие. Тук са три основни стъпки, които трябва да изпълни вашето заглавие, ако иска да привлече в своя читател допълнително предлагане:

1. Да привлече вниманието
Първата ви работа като маркетолог е да се перспективата за привличане вниманието си и ги да се съсредоточи върху вашето съобщение. В два фактора, които влияят дали заглавието ще имат привличащи вниманието ефекти, които ви желание е съдържанието и дизайна на вашето заглавие. Съдържанието е действителната думи, използвани в заглавие, а дизайна е как тя е представена визуално. Текстът, който да използвате във вашата обява би довело до директен път  към сърцето на това как вашия продукт или услуга може да се ползва за читателя. Това трябва да е полза, конкретно насочена към желаната от вас аудитория. Винаги мисли за переспективата. Каквото и да е, че те трябва или искате най следва да бъдат разгледани в заглавния ред, ако искате вниманието на читателя. Визуално проектиране на заглавието на трябва да са причина тя да скок на разстояние от страницата на зрителя. Намерете начин да направите вашия заглавие се открояват сред останалите реклами, да се откроява в пространство, като се използва различен шрифт, цвят или други визуални елементи.

2. Определете вашата целева аудитория.

Трябва да знаете, които Вашите конкретни целева аудитория е, че вие се опитвате да отворите чрез вашия маркетинг, и насочване на заглавието, за да им се специално внимание. Формулировка си заглавие да се обжалва пред вашата целева аудитория повишава техния интерес и ги прави магнит за вашата обява. Тази техника на стесняване на вашето съобщение да се обжалва пред целевата аудитория е известен като флага. В известен смисъл, вие се справят флага, под който казва за вашата целева аудитория: “Това съобщение е за вас”! Това алармира перспективата да се даде приоритет реклама вашето внимание, защото са специално разглеждането им. А специално съобщение, че адресатите вашата целева аудитория говори към тях на по-лично ниво и вашето копие реклама е по-висока стойност, тъй като възприемат от това.
3. Направи ясно какви са ползите от твоя продукт или услуга

Когато посетител прочитания насочени заглавието на едно нещо, което те трябва да видят, за да продължи напред е обезщетения. Вашето заглавие трябва да ясно да обърне внимание как вашия продукт или услуга може да се ползва вашия четец. А ползата е различно от функция. Отличителна черта описва съдържанието и характеристиките на даден продукт или услуга. А полза категорично отговори на въпроса в задната част на главата на всеки перспективи: “Каква е ползата за мен?” А ползата е решението или резултат клиентът може да получи от използването на вашия продукт или услуга. А обезщетение не може да насити гладна или облекчаване на болка , и е причина номер едно в перспектива ще продължат да прочета част на пазара. Вашето заглавие трябва да вдъхнови читателя с надеждата, че могат да се възползват от обявените бъде тяхно. Тази надежда на реализирана мечта, или от продажбаа на кола. Очевидно убеждаването в полза на вашия продукт или услуга в заглавието и на потенциалните си клиенти ще бъдат приемни да чуем повече за това, което имате да предложите.

HTML Version:

Text Version:

Как да напишем префектната малка обява

Article Url: