Как да получим каквото искаме от мъжа

от Милена Динкова, консултант по успешни връзки

Ще ви издам една тайна, която огромното мнозинство от жените дори не подозира!

Мъжете искат да бъдат под влиянието на нежния пол. При всичките им приказки за независимост и притесненията им да не би да бъдат манипулирани, те всъщност харесват жената, която знае КАК да ги очарова така, че те да правят разни неща за нея.

Ето и тайната, с която можете да получите каквото желаете от мъжа…

Когато отпрявяте някакво искане, следвайте долуописаните стъпки:

Установете директен контакт с очи с партньора си Усмихнете се

Кажете какво искате със спокоен и мил глас и го кажете САМО ВЕДНЪЖ

Задръжте усмивката на лицето си около 5 секунди, докато гледате директно мъжа (не се провиквайте от съседната стая, не гледайте в друга посока, не отклонявайте погледа си). Гарантирам ви, че той не само ще чуе молбата ви – той ще я почувства…

Той може и да не иска да удовлетвори молбата, може дори да не е съгласен с каквото искате. Затова първоначално той може да не ви отговори или пък може веднага да откаже. В действителност това доста често ще е първоначалната реакция. Но вътре в себе си той ще започне да обмисля това, което искате от него и ако не е нещо извънземно или напълно невъзможно, просто ще се изненадате от резултата.

Консултирах една двойка, която често спореше. Жената беше напълно обезкуражена, защото съпругът й рядко я изслушваше и не правеше нещата, за които тя го молеше. Затова поработих само със съпругата в една сесия и й предложих да използва техниката, която току-що описах.

Ето какво се случи… Жената, която беше домакиня, искаше допълнително 200 лв., които да похарчи по Коледа. Няколко седмици преди празника, тя подходи към съпруга си по следния начин: седна до него, докато той четеше нещо на кухненската маса, усмихна му се, погледна го и просто каза със спокоен и нежен тон: „Тази Коледа бих искала да разполагам с 200 лв. повече.\“ Съпругът й не отговори и дори не вдигна поглед от четивото си. Въпреки това тя продължи да се усмихва и да го гледа за около 5 секунди, после излезе от стаята и подхвана ежедневните си задачи. Няколко дни по-късно, тя беше заета с украсяването на дома за Коледа, когато съпругът й я потупа по рамото. „Ето\“, каза той. После й подаде 2 банкноти по 100 лв. Няма нужда да казвам колко изумена и приятно изненадана беше тя.

Ако искате да получите нещо от мъжа в живота ви, опитайте този метод. Ще се изненадате колко често половинката ви ще се покаже готова да откликне.

Можете да прочетете още такива статии на: http://uspeshni-vrazki.com/articles/Статии%20Лични%20връзки-74.html

Article Source

rating_off-2-7rating_off-2-7rating_off-2-7rating_off-2-7rating_off-2-7 (Няма гласове)
loading-2-7 Loading …
Тази статия е разглеждана 42 пъти.

RSS feed © 2011 Статиите.ком
Powered by WordPress · Using Article Directory plugin · Theme by Dimox