Как да разберем колко клиенти посетиха нашия магазин

Ако сте притежател на голяма търговска верига и се чудите колко човека са посетили магазините ви по – долните редове са за Вас.

Ритейл Секюрити заедно с унгарския си партньор Shopguard предлагат продукти чрез които лесно бихте си отговорили на въпроса колко души посетиха магазина днес, този месец повече клиенти ли ни посетиха, рекламата ни има ли ефект и други подобни въпроси. Системите за броене на посетители намират широко приложение от преброяване на клиенти в магазини през преброяване на автомобили и обекти. Най-широкото приложение на системите е в областта  на търговските вериги съставени от един до няколко магазина. Броячите които предлага българската компания са три вида. – броячи монтирани на специални красиви стойки – броячи тип капсула

– портативни броячи

Броячите се разделят на интелигентни и базови версии, като интелигентните верси се управляват от специален софтуер с помоща на които можете да съхранявате информацията от броячите в база данни , която е достъпна във всеки един момент. Софтуера позволява изготвянето на графики , автоматично изпращане на email с дневния отчет за посещенията.
За повече информация можете да посетите интернет страницата на Ритейл Секюрити.

Презентация и описание на софтуер за управление на броячи за посетители

Презентация на броячите за преброяване на посетители