Как да си направим туристически албум?

Всички ние пътуваме – понякога реално, понякога само в Интернет. И докато пътуваме събираме спомени – реални, виртуални, спомени, които искаме да запазим за нас самите, спомени, които искаме да запазим на едно място, тъй като се намират къде ли не.

Ние от екипът на balastra.com ви предлагаме един такъв инструмент, който може да ви помогне да направите това – да запазите линковете към спомените или мечтите си, които са разхвърляни на различни места в Интернет.

Какво имаме предвид?

След някое интересно пътуване, вие го споделяте в блога, нали? Вашите приятели правят същото. Пътувайки в Интернет, понякога попадате на спиращи дъха сайтове и блогове за посетени места. Представете си, че можете да ги съберете на едно място. Представете си че имате една папка, която се казва например Малдиви и в нея сте събрали спомените на вашите приятели от блога за Малдивите, или пък сайт със снимки от там или пък туристическите агенции, които могат да ви помогнат да ги посетите. Вие определяте какъв линк да добавите.

Крайният резултат е един личен алманах с местенцата, които вие и вашите приятели харесвате, местенцата които сте посетили виртуално, публикували като статии, като снимки в пикаса или албуми във фейсбук. Или където и да е.

Очаквайте и доста други изненади. Скоро! Само трябва да се регистрирате. А ако имате предложения – не ни жалете – пишете!

HTML Version:

Text Version:

Как да си направим туристически албум?

Article Url: