Как и къде да изпратите доставка на букети за мъже?

В тези дни, когато равенството между половете е по-балансирано, линията, разделяща подходящите женски и мъжки подаръци често се прекрачва. Има подаръци, които са приети да се подаряват само на жени, но това съвсем не означава, че са крайно неподходящи за мъже. Общо прието е, че цветята са подарък подходящ само за жени, но също така можете да изпратите доставка на букети и на мъже. Въпреки това има няколко инструкции, които е добре да се следват, когато искате да изненадате половинката си в доставка на букети за специален за него празник.

Ако е възможно изпратете доставката на избраните от вас цветя до дома на приятеля ви. В случай, че изпращате цветя на мъж за първи път, а и за него ще бъде за първи път е най-добре доставката да бъде до дома му. Така той ще може да реагира, без да се притеснява от околните или от подигравките на колегите си. Имайте предвид, че изпращането на доставка на цветя на мъж на работното му място, може да го постави в неудобна ситуация или колегите му да го подиграват. Някои работни места, особено тези, които са свързани със строителство или физически труд, са все още сравнително по-консервативни и доставката на цветя в тази ситуация може да го злепостави пред колегите му. Така вие ще загубите ефекта от приятната изненада и парите ви ще отидат на вятъра.
Проверете подходящите за мъже цветя, изберете любимия цвят на приятеля и му направете приятна изненада след края на работния ден. Доставката на цветя може да бъде по случай рождения му ден, годишнината ви или заради повишението, което току-що е получил. Разбира се можете да му изпратите кошница с цветя, в която има и любимите му лакомства и вино, с които да се почерпите след това. Един такъв жест ясно показва вашата загриженост и любов към мъжа до вас.