Качване на снимки в интернет, Kachvane na snimki v Internet

Качи-снимка.инфо е сайт, който е идеален за качване на вашите снимки. Притежава богат асортимент от екстри. Някой от тях са: Максималният размер на качения файл е 2001 KB – Това все пак са 2МБ Когато качвате снимка ви излизат линкове за : директно слагане в сайт, HTML код до снимката, BBcode до снимката (който се използва при форумите) Сайтчето също така е с не лош дизайн. Опростен максимално и дори човек сядащ за първи път на компютър ще се справи с качването на снимката/ картинката си в интернет. Както казах качи снимка е сайт, който за времето, от което съществува е изградил репутацията си на стабилен имидж хостинг. Менюто на сайта е разположено отгоре на сайта. Той притежава няколко под страници, но за сметка на това те са с много смислено съдържание.

Начало – за да се върнете на началната страница откъде се качват снимките или картинките Ви.

Условия за ползване – от които разбирате, кое е разрешено и кое е забранено да се качва в сайта.
Реклама – рекламното меню на сайта. От него можете да си купите банер реклама в сайта – Качи снимка.
Блог – място където можете да откриете интересни данни за собственикът на сайта – Качи снимка.
Добави към предпочитани – страница, която след отварянето си прави вашата начална страница в браузъра ви да е индекса на качи снимкa В блога също има няколко под страници – за нас и карта. Страницата „за нас” съдържа информацията за собственикът на качи снимка. Там можете да намерите неговият имейл, скайп и защо е създал този имидж хостинг. В страницата „карта” можете да видите всички публикации пускани до сега в блогчето на качи снимка. инфо

След като разгледате сайта ще откриете, че във блога се публикуват новини на всякаква тематика – автомобили, новини около сайта, забавни и интересни новинки. Има и тема, с игра и награда за човека успял да познае какво продава фирма Хакер-2 от касовата бележка – флашка 2 GB Samsung (като Вие не поемате никакви разходи по доставката до вас . Всеки от вас може да се опита да я спечели (ако до тогава не е познат  отговора).

След обстоен преглед на сайта, неговата функционалност и дизайна му ще останете много доволни. Това е един сравнително нов, но много сполучлив проект за качване на снимки. Поразровете се тук-там и ще видите, че досега сайта не е прекъсвал нито за секунда работата си като хостинг което значи, че е онлайн 24/7. Което за един скоро стартирал проект е успешно стартиране.

Не се колебайте да коментирате статията и да давате предложения за подобряване на услугата предоставяна ви от качи-снимка.инфо icon_wink-2