Кой не иска да пазарува с отстъпка?

Лятото е сезонът, през който всички се готвим за почивка и стягаме оборудването си за любимите занимания сред природата. За да продължим с ревюто на продуктите, които са в промоция, ще започнем там откъдето бяхме спрели, а именно от туристическата екипировка.

За преход в планината ще ви трябва раница и ако все още нямате такава, при нас ще намерите подходяща туристическа или ежедневна раница според вашите нужди. Наистина страхотни са цените на моделите Walker II на High Colorado, които се предлагат в два различни обема – 28 и 35 литра. Разбира се предлагаме ви и раници с по-голям обем, които ще ви свършат отлична работа при по-продължителни преходи. Само ще споменем за Summit на Easy Camp, които предлага 50+10 литра обем и е на невероятната цена от 113 лв.! Къде другаде ще намерите раница от този клас за такива пари?! Разбира се разгледайте всички наши предложения в категорията Туристически раници, където сме убедени, че ще намерите точно това, от което имате нужда.

Но почивката в планината е само една от възможностите, които имате и за тези, които ще предпочетат морето и водните спортове сме подготвили не по-малко примамливи предложения. Тези дни пуснахме една съвсем нова категория стоки – Неопрени и обувки за водни спортове. А на всичко отгоре и стоките, които са в нея се предлагат с намаление още от самото начало! Цените на неопреновите костюми са съответно 86 лв. и 76 лв. за мъжките и дамските, а обувките за сърф, които ще намерите в категорията са по 14 лв. и 12 лв. За гмуркане предлагаме както поотделно маска и плавници – моделите Domino Sr, Rapid, Aquaria и Turtle на Salvas, така и комплекти от маска и шнорхел GoSwim или маска, шнорхел и плавници Salvas Murena. Цените на комплектите са съответно 21 лв. и 36,72 лв., така че побързайте, ако искате да си купите, количествата са ограничени!

Има неща, които ще ви трябват както докато сте на морето, така и в планината. Говорим за къмпинг оборудването. На вашето внимание сме предложили няколко модела газови котлони и барбекюта от различен клас и на различна цена. Намалени са продуктите Bistro, Rancho Classic, Primero и Adelaide 3, като и четирите модела са на CampinGaz. Тази фирма е една от водещите в производството на оборудване за къмпинг и лагеруване и при нас ще намерите пълната гама от стоки необходими ви за вашето лагеруване. От същата фирма можете да си купите с намаление и газова лампа с мощност 80 W – модела Lumogaz Plus, хладилна кутия 26 литра – модела Icetime и дори химическа тоалетна FLUSH LARGE. В тази категория ще намерите още над 100 различни продукта от водещи в тази сфера марки като Primus, Vango и La Playa.

Не забравяйте да посетите електронния магазин и да разгледате пълната информация за стоките.