Коледни подаръци за туристи

Понякога може да е трудно да решиш какъв коледен подарък да вземеш. Ако пък човекът, за който е предназначен подаръка е турист, ето няколко идеи за подаръци предназначени за хора обичащи планината и пътуването.

Няма да сте първите, за които намирането на подходящ подарък за определен случай е мисия невъзможна. Когато започнете да мислите над проблема какво би било подходящо за този човек, тогава осъзнавате колко добре всъщност го познавате. Да купите коледен подарък на дете е лесно, защото винаги може да хвърлите един поглед в писмото до Дядо Коледа и да разберете какво иска то. За съжаление повечето възрастни като че ли нямат навика да пишат на добрия старец. Хубавото обаче е, че ако човекът е планинар, то ние ще ви дадем няколко идеи какво може да му подарите за Коледа.

Въпреки че туризмът като занимание не е нещо сложно, нещата, които могат да послужат за подарък са ужасно много. Някои от тях може да се сторят неподходящи за човек, който не си пада по това, но пък ще бъдат заслужено оценени от вашия приятел планинар.

Туристически обувки

Старата поговорка гласи: “Обувките са създадени за вървене”. А стане ли въпрос за туризъм, вървенето е основната част от това занимание. За щастие не е нужно да разбирате от стилове, размери, предназначение или марки, когато купувате за подарък обувки за планина. Изборът на подходящи обувки е много лично нещо, за това трябва да знаете, че е много вероятно тези, които подарите да бъдат заменени за други по избор на вашия приятел. Това не трябва да ви обижда, нормално е. Все пак обувките са може би най-важната част от туристическата екипировка и с тях не трябва да се правят компромиси. Просто се ориентирайте към такива, които са на цена, която можете да си позволите и е добре да се уверите, че няма да има проблем от страна на магазина те да бъдат заменени впоследствие, след като бъдат подарени.

GPS устройство

Да, дори туризмът вече е дигитален! Кой би си го помислил преди години? GPS устройствата набраха популярност през последните години и са доста използвани сред туристите. Те предлагат много функции, които ще ви окажат незаменима помощ, ако сте навън в пущинака и няма откъде да получите помощ. А и да си признаем, станаха доста модерни…

Туристическа раница

Също като обувките, раницата спада към частите от екипировката с определение “особено важна”. Ако не познавате добре човека, няма да сте сигурни, че раницата, която ще му подарите ще отговаря точно на нуждите му. Все пак по-лесно ще е да направите избора в сравнение с избора на обувки и ако знаете какви преходи обича да предприема, то тогава от магазина лесно ще ви дадат съвет кой модел ще е подходящ за случая. А оцелите ли десятката с този избор, бъдете сигурни, че ще спечелите човека, за който е предназначена раницата.

И накрая, ако въпреки всичко се колебаете и не сте сигурни, кой от хилядите продукти ще бъде най-удачен избор за коледен подарък, за тази цел предлагаме за подарък ваучери. Просто изберете такъв според стойността, която искате да платите и ние ще изпратим ваучера на вас или директно на човека, за който е предназначен. Ваучерът ще е под формата на луксозна картичка и на него ще е отпечатан код, който дава възможност да се закупи каквото и да е от нашия сайт, а въвеждайки кода при пускане на поръчката, от нея ще бъде приспадната точната сума според стойността на ваучера. По този начин получателят на подаръка може да си купи точно това, което сам прецени, че иска и дори може да доплати ако желае, за да си вземе продукта, който според него ще му върши най-добра работа.

Не трябва да ви притеснява факта, че получателя на ваучера може и да не се справи със задачата да направи поръчка използвайки го. За нас ще е удоволствие да се погрижим за това, просто трябва да ни се обадите или пишете на координатите, които са посочени и ние ще свършим всичко необходимо, за да може всеки получил за подарък ваучер, да си избере точно това, което е най-подходящо за него и да го получи, дори и ако не може да борави с компютър и се затруднява с поръчването на стоки по интернет.

Пожелаваме ви много да се забавлявате по време на Коледните празници и да сте екстремно щастливи през новата 2012 година!