Компютърен сервиз „Кали Електроникс“ ЕООД

Големият избор от компютърни сервизи може да е както от полза, така и от вреда за обикновения потребител. Повечето от тях не разполагат с нужните качества, за да поправят вашия компютър или да ви окажат нужната консултация. За сметка на това има по-голяма вероятност още повече да задълбочат проблема във вашия компютър или лаптоп. Погрешно е схващането, че всеки разбира малко или много от компютърна техника и може да помогне в даден момент. Много е важно това да не се приема за истина и да се доверявате само на доказали се IT специалисти.

Благодарение на своя дългогодишен опит в областта на модерните технологии, фирма „Кали Електроникс“ може да Ви предостави качествено обслужване за възможно най-кратък срок. Доказателство за това е услугата експресно повикване, при което експерт ще Ви посети на указания от вас адрес в рамките на 90 минути.

При евентуален срив във вашия компютър имате възможност да се възползвате от съдействие на специалист при почистването от вируси, възстановяване на файловете от твърдия диск, оптимизацията на новоинсталираната операционна система, както и от добавянето на проверена антивирусна програма. След това ще Ви бъдат добавени най-новите драйвери, подходящи за една ползотворна работа с прясно добавения софтуер на вашия компютър. Ако не разбирате от чужди езици и желаете да работите на български език ще Ви бъде инсталиран кирилизатор, както и специализиран софтуер подходящ за вашите начинания.

Фирма „Кали Електроникс“ предлага и ремонт на различните компоненти от вашия настолен или преносим компютър при установен проблем. Изграждането на различни интернет мрежи, също не е проблем за специалистите работещи в компютърния сервиз. Ако сте загрижен за вашата сигурност, не пропускайте да се възползвате от предложението на „Кали Електроникс“ за качествен монтаж на видеонаблюдение и инсталиране на подходящ софтуер за по-лесно управление през интернет.

Изработката на Уеб страница, отговаряща на най-взискателните вкусове и способна да се конкурира в интернет пространството, е едно от водещите предложение на „Кали Електроникс“. Компютърният сервиз предлага и поправка и цялостен ремонт на различни хардуерни устройства във вашия компютър, както и пълнене на тонер на принтер. Фирма „Кали Електроникс“ е на ваше разположение всеки ден от 09.00 до 20.00 часа. След всяка операция следва тест за стабилност, който да определи дали резултатите отговарят на нужните изисквания. Изплащането на фактурите става единствено след отстраняването на целия проблем.

Възможни са абонаменти за частни лица и фирма за определена сума на месец. Таксата покрива поддръжка на вашата компютърна система в зависимост от абонаментния план.