Купони за намаление на обувки

Ето подготвена е и поредната доза купони за намаления от онлайн магазина. Тази седмица решихме да наблегнем на обувките – туристически обувки, маратонки, сандали и еспадрили за катерене. Нали знаете, че каквото и да правите, където и да ходите, първото и най-важно нещо, за което трябва да помислите, това са обувките. Независимо дали ще бягате, ще се катерите или просто ще излезете на разходка в планината, това какво ще обуете е най-важния въпрос, който трябва да си зададете. Добрите и качествени обувки правят разликата между доброто изживяване и провала. Да не говорим, че в някои случай цената, която ще платите за лошия ви избор на обувки може да се окаже и много по-висока.

Ето сега сме подготвили отново десет купона, които ще ви позволят да обзаведете краката си с чисто нов чифт много качествени обувки, в зависимост от това към каква дейност сте се насочили. Разбира се и този път има за всеки по нещо.

И така, караме по ред на категориите като започваме с туристическите обувки. Първият модел е Aku Taiga. Много добри за планината и гарантиращи ви само приятни приключения. Намалени са с 10% и кода за това е: 0310072011akutaiga.

Следващият чифт обувки за планина е модела V-Lite Sonoma WP на Hi-tec. Отново качествени и издържливи обувки, за които няма да съжелявате, че сте си ги купили. Сега можете да се възползвате и да ги вземете с 10% по-евтино и купонът, който ви позволява това е: 0310072011sonomawp.

Подбрали сме и още един модел на Hi-tec, а именно модела Altitude IV. Той също не отстъпва на предходните модели и отново намалението при него е 10%. Използвайте код: 0310072011altitudeiv.

Като говорим за туризъм и обувки за планина, не може да подминем марката La sportiva. Една от най-добрите марки, когато става въпрос за обувки и еспадрили. Сигурни сме, че всеки, който обича да ходи в планината, ако вече няма обувки от тази марка, то със сигурност му се иска да си купи. Е сега можете да си позволите модела Trango Trek на цена с 10% по-малко от обичайното. Кодът за това е: 0310072011trangotrek.

Сега минаваме на категорията маратонки и ниски спортни обувки. Първият модел от нея е Gronell Liberty. Много са подходящи за лек трекинг и спортуване. Предлагат се отново с 10% по-ниска цена и купонът е: 0310072011liberty.

Следващият модел маратонки са за мъжете и са много подходящи за тенис. Всеки, който обича тази игра с удоволствие ще носи модела Advantage на Lotto. Сега вече отстъпката е по-голяма и е цели 15%, а кодът за това е: 0310072011advantage.

Следва модел подходящ за дамите. Той също е на Lotto и е много подходящ за бягане. Говорим за Los Angeles II W и разбира се намалението не може да е друго освен също 15%. Дами, използвайте код: 0310072011losangelesii.

Следват два модела от категорията “Сандали”, един за мъжете и един за жените. Общото помежду им е, че и двата модела сандали са на марката Jack Wolfskin, моделът и на двата е Converter и намалението е 15% за всеки. Кодът за мъжкия модел е: 0310072011convertermen, а за дамския: 0310072011converterwomen.

И накрая сме подготвили един код, който е активен за два модела еспадрили за катерене. Сигурни сме, че всички, които обичат този екстремен спорт познават марката Elliot и всеки притежава някаква част алпийска екипировка, която е именно от тази марка. Тази марка предлага много качествено оборудване и то е винаги на много добри цени. Сега двата модела еспадрили Elliot Voyager са намалени с 12%. Имате избор между такива с връзки и такива с велкро. Кодът и за двата е един и същ: 0310072011elliotvoyager.

Предполагаме и този път ще останете доволни от избора ни на продукти, за които да предложим купони за намаление. Така че пазарувайте разумно и се забавлявайте!