Къде е най-хубавото място за почивка?

За да намериш най-хубавото място за почивка е нужно да обиколиш света. Аз направих проучване и сега ще ви препоръчам най-хубавите места, където можете да релаксирате.

Да започнем с Миконос, Гърция-това е една от най-забележителните и луксозни дестинации в света. Красивата природа, бутиковите хотели и класните заведения, правят този райски остров много посещаван.

Ето още едно стилно място-Корнуел,в западна Англия. Живописният бряг на Корнуел е любимо място за голяма част от артистичните среди на Англия. Сред спокойствието можеш да срещнеш и холивудските звезди, които са избрали да живеят в Лондон. West Country е мястото, където бягаш от градския шум, караш сърф, пийваш чаша хубав чай и просто си почиваш. Целият бряг е зает от курортни селца, като най-хубавото е St.Ives. Около крайбрежието има и 150 малки островчета, които са наречени „Островите на Сицилия”. Спокойствие, кристална вода, хубава храна и уютна атмосфера – какво по-добро място за почивка от това?

Ето го и следващото Ojai, Калифорния-Намира се на 90 мили северозападно от Лос Анджелис, но през летния сезон там можеш да видиш повече звезди отколкото в самия Холивуд. Всички креативни, млади и красиви хора от града на ангелите прекарват лятото си на тук, което малко ни напомня за известния Хамптънс. Най-доброто място за почивка в Оjai е малкият бутиков хотел на нюйоркчанина Ерик Гууд. В неговия хотел има всичко, от което се нуждае човек.

Веднага след него се нарежда прочутото градче Сан Тропе във Франция.За Сен Тропе не е нужно много писание, а убеждаването в красотата на му е напълно излишно. Безкрайни плажове, прекрасни улици и звездни ресторанти, а ако знаеш на къде да гледаш можеш да видиш не една или две звезди от световната модна сцена и Холивуд. Ако искаш разходка с яхта, чаша френско шампанско и добре приготвени скариди, това е място. Стига да си падаш по дългите горещи дни, прекарани по плажовете, Pampelonne е за теб. Лазурно синя вода, дълга плажна ивица, златен пясък – какво по-добро място за събиране на тен.

И последно се нарежда Моунтак в Ню Уорк-най-подходящото място за риболов.Съвсем близо до тузарския Хампънс се намира тази чудна дестинация. Нюйоркчани избират или него, или Моунтак за релакс по време на лятната си отпуска. Тук са и едни от най-добрите ресторанти, които са собственост на известни готвачи в Ню Йорк. Показах ви петте от най-стилните места в света. Всяко със своя характер носи послание. В зависимост от вкуса ви ще изберете мястото за почивка, което най-допада на вашия стил. Релахсиране, плажни бани, риболов или магазини-ваш избор. Но запомнете-не е важно къде почивате, а с кого. В компания на приятели е сигурно, ме ще си изкарате добре, където и да сте.