Късмет или какво му трябва на човек за да успее в живота.

Каква доза късмет има човек? Дали това е определено от самото му начало или късметът в дадената ситуация зависи повече от усилената ни работа и стараенето да свършим нещо по определен начин, които би ни задоволил?
Каква доза късмет имат известните личности, замислили ли сте се? Много малко от хората, които са известни, така казано, звезди (например Justin Bieber) притежават истински, добри качества, които са спомогнали за това да са популярни. В повечето случаи е по-вероятно да се е случило нещо в техния живот, нещо съвсем случайно, което им е помогнало. Било то някое реалити шоу или с навлизането на технологиите у нас дори и интернет. Нещо подобно се е случило и на Justin Bieber. Едно обикновено момче, което притежавайки определена доза късмет, бива намерен от човек, който се оказва много важен за него и успява да го направи известен.

Факт е, че повечето хора из целия свят имат достъп до интернет. В едно средностатистическо българско семейство, например, има поне по два компютъра. Днешните младежи прекарват повече време пред компютъра играейки на игрички във Feisbuk отколкото с приятели навън или обръщайки внимание на семейството и близките си, което е жалко.

Имайки достъп до интернет или така популярната социална мрежа Feisbuk, ние имаме чувството, че целият свят е в краката ни. Запознаваме се с различни хора, благодарение на него- Feisbuk от нашия град, държава или от чужбина със сходни като нашите интереси.

Всичко е страхотно, когато е в така наречената „златна среда” нито много нито пък малко. Нека прекарваме време във Feisbuk, но достатъчно. Нека имаме късмет, но достатъчно, защото нещо, колкото и хубаво да е то, когато е в прекалено количество, всъщност се губи стойността му.

Източник: Napred.bg