Лесен и бърз начин да освежим интериора

Стените са едно от малкото неща, които присъстват във всяка стая. Те оказват влияния върху цялостния вид и интериор на стаята и е необходимо да се съобразяваме с тях, когато декорираме дома си. Но от друга страна, ако искаме да променим цялостния вид на една стая, може да го постигнем с едно обикновено боядисване на стените. Променете стените и ще промените стаята.

1. Добавете стенни декоративни елементи

decorДекоративните елементи, като метални скулптури, снимки или картини са простичък и същевременно много ефективен начин за освежаване на вида на стените. Какъвто и детайл да изберете, трябва да се съобразите с неговия размер. Изберете първо мястото, където искате да поставите подобен елемент и тогава си го купете. Не купувайте нещо и после да се чудите къде да го поставите!

2. Боядисайте стените на ивици

Боядисването на стените е може би един от най-известните и използвани начини за предекорация на помещение. Може да използвате въображението си и вместо да пребоядисате цялата повърхност, да боядисате на ивици. Изберете си цвят в контраст със стария цвят на стените. Това определено ще внесе ясно забележима промяна във вида на стаята. Може да комбинирате с картини и други декоративни елементи.

3. Внесете светлина в дома

Стенните осветителна тела са едновременно ефектни и ефективни. Внасят удобство и феерия в дома. Помагат да отделите функционални зони в стаята – прочетете хубав роман, без да пречите на поредния футболен мач (освен ако не е много шумно разбира се). Светлината може да внесе хармония, романтика и покой в дома ви. Използвайте я!

източник: www.modazadoma.com

HTML Version:

Text Version:

Лесен и бърз начин да освежим интериора

Article Url: