Лятото започва с намаления!

Времето се затопля и започва сезона на почивките. Все по-често започваме да се замисляме къде ще прекараме отпуската или ваканцията си. Натоварения и шумен град ни кара да обърнем поглед към планината и морето и към любимите занимания на открито.

Всеки от нас има нужда да разпусне от стреса, на който сме подложени ежедневно и дали ще е само за ден, уикенд или за повече време, ние ще отидем в планината на излет, ще си направим пикник на някоя полянка или ще се наслаждаваме на лъчите на лятното слънце докато правим тен на морския плаж. Покрай почивката ние искаме и да се забавляваме практикувайки любимия си спорт на открито. Дали ще се гмуркаме, ще се катерим, ще караме планински велосипед или ще изкачваме някой връх, това са нещата, които ни доставят удоволствие и с които се забавляваме. И поради тази причина на нас ни се иска да сме добре оборудвани с качествена екипировка, за да не се случва така, че любимото занимание да се окаже неприятно изживяване.

За да може да сте сигурни и подготвени, когато отивате в планината или на морето, ние ще ви отправим неустоими предложения за най-търсените и купувани стоки от онлайн магазина ни. Най-напред за тези, които искат да лагеруват на открито, без значение в планината или на къмпинг на морето, предлагаме големи намаления на палатки, спални чували и постелки. Тези, които търсят да си купят двуместна палатка, могат да се възползват от офертите за Eclipse 200 на Easy Camp и моделът от по-висок клас Wabakami 2 на Eureka!. И двата модела са с отлични качества според показателите си и сме уверени, че няма да останете разочаровани, ако си ги купите.

За тези, които имат нужда от триместна палатка, сме подготвили други две предложения – Meteor 300 и Eclipse 300, които също са на Easy Camp. Тази марка се налага на пазара с качествените си продукти, които отговарят на цената, която плащате и оправдават очакванията ви. При нас ще намерите и още един модел палатка от същата фирма, която е на промоция и е в категорията Къмпингови палатки, а именно Eclipse 500.

За да нощувате навън обаче, освен от палатка ще имате нужда и от спален чувал и постелка. Вече няколко пъти сме засягали темата за качествените спални чували или защо имате нужда от постелка. Сега ви предлагаме еднослойните и двуслойните постелки на High Colorado на уникални цени, както и спалните чували от същия производител, като модела SHERPA M IVY. Тези от вас, които търсят чували с по-високи показатели, ще открият намалените модели Alaska и Classic на Loap. Easy Camp LITE 900 също няма да ви разочарова и е на ужасно ниска цена в момента, а ако искате нещо наистина екстремно, то тогава се ориентирайте към Ptarmigan 400 на Eureka!. Помислили сме дори и за тези, които искат да спят в един спален чувал с половинката си и за тях предлагаме двойният такъв Atlanta Double на Easy Camp.

За сега ще спрем до тук с ревюто на летните намаления, които сме ви подготвили. В следващата статия ще продължим с предложенията от категориите Туристически раници и Водни спортове. Само не забравяйте, че тези промоции са в сила до 23 юни или докато бъдат изчерпани наличностите. За това посетете нашия онлайн магазин и се възползвайте от тях докато още можете.