мисли и изкаравай пари!

За много хора новото време е факт. Стандартът на живот се е променил към по-добро благодарение на иновациите. А Американската мечта за млад и богат е мечта на цял свят. Но има и много хора търсещи начин да изкарват прехраната си, които се лутат от работа на работа и не могат да реализират мечтите си.

Днес интелектуалната сила е повече от необходима за да се оцелява особено в икономическа криза и нестабилна политика. Новият начин на мислене е този, които допринесе за бурното развиете на технологиите и глобализацията и пак той ще ни изведе напред.  Ако Толстой казва „Любовта ще спаси света”. Мотото на днешното време е:

„Креативното мислене ще съдейства са по-добър начин на живот за всички ни!”

Хората са креативни по начало, но не го осъзнават. Автори писали по темата, казват, че трябва да се потрудиш за да изобретиш нещо, но и малко мързел помага! –  Някой „мързелив човек” най-вероятно е искал да не става от удобното си кресло и да си превключва програмите на телевизията от разстояние и за това е измислил: Дистанционното управление. Този прост пример доказва как мързелът може да се превърне в стимул.

В обществото несъмнено има много ограничения. Ограниченията в изкарване на прехраната пък се превръщат отново в стимул. За това мислите. Мислите и размишлявайте и несъмнено ще откриете своят начин за благополучие.

Подгответе и научете детето си да мисли от ранно, за да му е лесно да оцелява. Започне с четенето и анализирането на приказки. Успех и не забравяйте да споделите вашите успехи!

HTML Version:

Text Version:

Мисли и изкарвай пари!

Article Url: