Много хора все още са предубедени към пазаруването онлайн

Много хора все още са предубедени към пазаруването онлайн, особено от български сайтове. Според тях няма качествени стоки, мислят си, че условията не ги устройват или просто се чувстват по-сигурни да поръчват стоки от чуждестранни сайтове.

В интерес на истината, една поръчка от чужбина излиза много по-скъпа, тъй като дори и артикулите да са по-евтини, самата доставка се оскъпява допълнително от разходите за превоз до България. Да не говорим, че много често сайтовете дори и нямат директна доставка до България, което ни създава доста нерви или главоболия, докато си получим поръчката и то след няколко седмици.

Вярно е, че много често се изкушаваме от мисълта, че стоките, които ще поръчаме, особено дрехи, ще са от чужбина, но понякога и това не ви гарантира качество или коректно отношения от страна на дадения онлайн магазин. Няма защо да пренебрегвате и да се притеснявате да пазарувате чрез Интернет оттук, тъй като има фирми, които се различават от наложеното мнение.

Примерът, който можем да ви дадем за коректен и сигурен български онлайн магазин е този на ShopZone.bg, който под шапката си има още ShoeZone.bg и OutletZone.bg. По информация от сайта им начините за плащане са два: чрез наложен платеж в брой на куриера, когато Ви достави стоката или с кредитна карта през PayPal.com. Всеки от начините е удачен, тъй като няма да предоставите излишна лична информация освен телефон или мейл за връзка.

Поръчаната стока се получава в рамките на един ден до седмица, в зависимост кога точно сте направили поръчка, а цените за доставка са между 5.40 лева за София и 6.60 лева за цялата страна. За да направите поръчка, можете да се свържете с тях по мейл, skype и телефон, а преди получаването на продуктите, те ще се свържат с вас на предоставените координати и чрез sms.

Онлайн магазинът ви дава право да замените поръчаната стока до седем дни от деня на покупката му, след като предоставите касова бележка. След консултация със служител, можете да решите с какво точно да го замените. Другото предимство на ShopZone.bg е, че на сайта е качена пълна информация за произход на дрехите, аксесоарите и обувките, които предлагат, което ви гарантира качество на продуктите и всеки ден асортиментът от стоки се обновява.

Помнете, че поръчките от чуждестранен сайт не винаги са по-добрата алтернатива, тъй като вече и асортиментът от предлаганите стоки го има и тук, стига да отделите повече време да се поровите в онлайн магазините, а и доста голямо предимство, че ще си получите артикулите в доста по-малък срок.